Cel mai inalt tobogan cu apa din lume. Cum este sa parcurgi 14 etaje in 4 secunde. VIDEO

Dată publicare: 07-11-2012 08:23
Dată actualizare: 10-11-2012 00:53


Insano - cel mai inalt tobogan cu apa

In orasul brazilian Fortaleza se gaseste cel mai inalt tobogan cu apa din lume. Acesta poarta numele de "Insano", are 41 de metri, iar cei care sunt destul de curajosi sa se dea pe el ating viteze de peste 100 de kilometri pe ora.

Construit in anul 1989, Insano atrage persoane dornice de senzatii tari din toate colturile lumii. Totusi, atunci cand sunt acolo sus, unele dintre ele se razgandesc brusc.

"E asa de amuzant sa ii vezi pe toti acei turisti cum, inainte sa se de pe el,  incep sa se panicheze, iar unii dintre ei chiar sa planga", a declarat Martha Carolina, angajata a parcului de distractii unde se afla constructia.

Insano are 41 de metri inaltime, echivalentul unui bloc cu 14 etaje, este inscris in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai inalt tobogan cu apa din lume, iar cei care se dau pe el ating viteza de 104 kilometri pe ora.

Pentru siguranta lor, persoanele care doresc sa il foloseasca sunt obligate sa stea intr-o singura pozitie: pe spate si cu mainile si picioarele incrucisate.

Sursa: youtube.com


VIDEO PROTVPLUS.RO