Cainele devenit vedeta pe retelele de socializare cu pozele pe care le face singur, cu o camera instalata pe zgarda

Dată publicare: 07-04-2016 09:40
Dată actualizare: 10-04-2016 07:01


cainele Tula

Are 4 ani si este deja vedeta pe retelele de socializare. Este vorba despre Tula, un caine din Statele Unite care cu ajutorul unei camere foto montate pe zgarda imortalizeaza momentele importante din viata lui.

In spatele succesului sau se afla stapana care posteaza fotografiile pe pagina lui oficiala.

Cat e ziua de lunga, Tula alearga cu prietenii sai prin parc. Si nu a renuntat la tabieturi nici acum, cand a devenit vedeta pe internet. In fiecare zi, la aceeasi ora, se intalneste cu amicii sai, care au devenit, la randul lor, personaje cunoscute.

Stapana spune ca a tot incercat, fara succes, sa imortalizeze scenele in care Tula se distra cu ceilalti caini, in parc.

Susie, stapana: "Nu functiona strategia mea pentru ca, de cate ori ma apropiam de caini in timp ce se jucau, se opreau dintr-o data si erau atenti la mine."

A montat insa pe zgarda purtata de Tula o camera foto, care face o poza o data la doua secunde. Si, de cand a inceput acest proces, pagina de Instagram a cainelui este urmarita de o multime de oameni.

Susie: "Imi place sa vad ce ar face cainii daca oamenii nu ar fi in jurul lor. Este vorba despre interactiuni reale."

Partea complicata, spune stapana, este atunci cand trebuie sa descarce pozele. Dupa o zi normala de joaca, Tula se intoarce acasa cu aproximativ 7.000 de fotografii.

Susie: "Sunt imagini cu caini in aer, unii dintre ei arata ca niste balerine. Cainilor le place sa sara, ceea ce arata foarte dragut pe camera."

Imaginile se bucura de un real succes pe retelele de socializare - o singura postare a fost distribuita de peste 2.000 de persoane.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO