Aceste imagini au cucerit milioane de oameni. Momentul in care un batran emotionat isi asteapta sotia pe aeroport, cu flori

12-09-2015 10:09


batran

Dragostea nu are varsta spune un vechi proverb, iar imaginile surprinse de o tanara pe un aeroport din SUA arata ca iti poti gasi sufletul pereche indiferent ca ai 25 sau 75 de ani.

Valerie Jane a filmat momentul in care un batran isi asteapta emotionat consoarta in aeroport, cu un buchet de flori, scrie BuzzFeed.

Reactia barbatului cand isi vede sotia a cucerit internetul, iar milioane de oameni fost impresionati de bucuria care se citeste pe chipul batranului. Revederea dintre cei doi se lasa cu o imbratisare si un sarut tandru.

Bernard si Carol Mills, un cuplu din California, SUA, s-au cunoscut in urma cu 5 ani, online, dupa ce ambii au ramas vaduvi.

Cei doi, in varsta de 75, respectiv 80 de ani, par la fel de indragostiti ca doi adolescenti, fapt confirmat si de nepoata batranului: "Bunicul meu este un barbat foarte atent nu doar la ocazii speciale, ci in fiecare zi. Le adora pe toate femeile din viata lui, mai ales pe sotia lui."

Sursa: BuzzFeed

VIDEO PROTVPLUS.RO