Aceste imagini au cucerit milioane de oameni. Momentul in care un batran emotionat isi asteapta sotia pe aeroport, cu flori

Ultima actualizare: 15-09-2015 07:01
batran

Dragostea nu are varsta spune un vechi proverb, iar imaginile surprinse de o tanara pe un aeroport din SUA arata ca iti poti gasi sufletul pereche indiferent ca ai 25 sau 75 de ani.

Valerie Jane a filmat momentul in care un batran isi asteapta emotionat consoarta in aeroport, cu un buchet de flori, scrie BuzzFeed.

Reactia barbatului cand isi vede sotia a cucerit internetul, iar milioane de oameni fost impresionati de bucuria care se citeste pe chipul batranului. Revederea dintre cei doi se lasa cu o imbratisare si un sarut tandru.

Bernard si Carol Mills, un cuplu din California, SUA, s-au cunoscut in urma cu 5 ani, online, dupa ce ambii au ramas vaduvi.

Cei doi, in varsta de 75, respectiv 80 de ani, par la fel de indragostiti ca doi adolescenti, fapt confirmat si de nepoata batranului: "Bunicul meu este un barbat foarte atent nu doar la ocazii speciale, ci in fiecare zi. Le adora pe toate femeile din viata lui, mai ales pe sotia lui."

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO