A fost diagnosticata cu cancer, asa ca a plecat sa viziteze cele 7 minuni ale lumii. La ce concluzie a ajuns dupa 13 zile

15-04-2016 09:35


tanara

Dupa ce a suferit o cazatura de la 15 metri inaltime in urma unui exercitiu de escalada, Megan Sullivan a fost lovita de masina si, ulterior, diagnosticata cu cancer de piele. Toate aceste lucruri s-au intamplat intr-o singura luna.

Dupa doua saptamani de la aceste intamplari, fata a luat o hotarare curajoasa: a decis sa viziteze toate cele 7 minuni ale lumii in doar 13 zile. De asemenea, ea si-a setat un scop nou: sa traiasca mai mult in prezent.

Totul a inceput in parcul Yosemite, unde Megan se antrena intens de 3 ani pentru a putea face escalada pe un traseu considerat deosebit de dificil. Aceasta se afla la 600 de metri altitudine cand a suferit o cazatura puternica de 15 metri.

Dupa acest incident, fata a inceput sa se intrebe de ce isi pune viata in pericol si ce incearca sa demonstreze prin ceea ce face.
O saptamana mai tarziu, Megan a fost lovita de o masina si, apoi, a primit un diagnostic socant: cancer de piele.

Prietenii si familia i-au recomandat, in gluma, sa faca rost de un balon in care sa traiasca, pentru a evita astfel problemele care nu incetau sa apara.

Megan a avut un moment de revelatie. In ciuda tuturor intamplarilor, supravietuise. Aceasta a considerat ca doar prin suferinta si incercari dificile poate invata o lectie si ca doar prin pierdere poate veni o schimbare benefica.

Dupa cea mai groaznica luna din viata sa, Megan a inceput sa isi regandeasca toata viata, realizand ca singurul lucru care o tinea in loc era ea insasi, mereu gasind scuze precum banii sau timpul insuficient.

Astfel, Megan a hotarat sa fie stapana pe situatie. Tanara a reusit sa viziteze 12 tari, sa zboare cu avionul de 15 ori, in total strabatand 28,211 de mile si vizitand toate cele 7 minuni ale lumii. Toate acestea in doar 13 zile.

Sursa: Bored Panda

VIDEO PROTVPLUS.RO