VIDEO: Eva Longoria, lesbiana. Scene incendiare impreuna cu Cate del Castillo

Ultima actualizare: 07-07-2012 01:19
Eva Longoria

Superba actrita Eva Longoria incinge si mai mult imaginatia barbatilor. Aceasta apare intr-o scena fierbinte, in care face sex cu o alta femeie.

Actrita in varsta de 36 de ani face parte din distributia filmului "Without Men", in care interpreteaza rolul unei femei devenita liderul unui sat din America Latina, ramas fara barbati.

Dupa ce toti barbatii din acel sat sunt recrutati cu forţa de o grupare de gherila, femeile sunt nevoite sa indeplineasca sarcinile efectuate in mod traditional de sotii si logodnicii lor.

Aceasta situatie neobisnuita se afla la originea unei scene fierbinti, in care personajul interpretat de Eva Longoria face sex cu personajul jucat de partenera ei din distributie, Kate del Castillo, iar regizoarea filmului considera ca aceasta scena este foarte "senzuala".

"A fost putin cam dificil, deoarece ambele actrite sunt heterosexuale. Au fost putin cam nervoase, dar s-au amuzat foarte mult in timpul filmarii acelei scene", a declarat pentru Fox News regizoarea Gabriela Tagliavini.

"Am reusit insa sa turnam o scena plina de dragoste. Publicul feminin nu vrea sa vada scene pornografice, iar scena noastra a fost foarte senzuala, ambele actrite sunt nu doar foarte frumoase, ci si incredibil de amuzante", a adaugat Tagliavini.

Filmul "Without Men" este realizat pe baza romanului "Tales of the Town of Widows" de James Canon.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO