Vezi pentru cine a fost injunghiat actorul Sean Bean din "Urzeala tronurilor"

Ultima actualizare: 05-04-2012 16:55
Sean Bean

Actorul britanic Sean Bean din "Urzeala tronurilor", in varsta de 52 de ani, a fost injunghiat in timpul unei altercatii, sambata seara, in fata unui bar din Londra.

Sean Bean se afla in cartierul Camden din nordul Londrei in momentul in care avut loc acest incident. Scandalul a izbucnit dupa ce starul britanic a auzit anumite comentarii facute de un barbat necunoscut la adresa modelului April Summers, potrivit Daily Mail.

Sean Bean l-a urmarit pe acel barbat pe strada, cerandu-i socoteala pentru afirmatiile facute. Ulterior, cand Sean Bean a iesit din nou afara pentru a fuma o tigara, barbatul a revenit in fata barului si l-a injunghiat pe starul britanic la nivelul bratului cu un pahar spart, iar apoi l-a lovit cu pumnul in plina fata. Actorul a refuzat sa fie transportat la spital pentru a primi ingrijiri medicale si a preferat sa se intoarca in acel bar.

Nu se stie daca modelul April Summers - care este cu 30 de ani mai tanara decat Sean Bean - este noua iubita a actorului britanic, dupa despartirea acestuia de cea de-a patra lui sotie, Georgina Sutcliffe, in decembrie 2010, dupa o casatorie care a durat doi ani.

Sean Bean l-a interpretat pe Boromir in trilogia "Stapanul inelelor".  Recent, actorul britanic a interpretat unul dintre rolurile principale in serialul de televiziune "Urzeala tronurilor".

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO