Scared-heart. Mel Gibson cere ordin de restrictie impotriva fostei iubite

Ultima actualizare: 12-04-2012 13:43
Mel Gibson, Oksana Grigorieva

Nu doar ca iubirea nu mai e ce a fost, dar Mel Gibson a cerut un ordin de restrictie impotriva rusoaicei Oksana Grigorieva, mama ultimului sau copil. Gibson a si divortat de prima sotie pentru a fi alaturi de rusoaica.

Actorul de 54 de ani a trimis documentele prin care cere acest ordin unui tribunal din Los Angeles. Acuzatorul este Gibson, acuzata este Grigorieva, iar detaliile cazului nu sunt publice.

Site-ul Radar Online precizeaza ca Mel Gibson doreste de asemenea o audiere preliminara la tribunal pentru ca apoi sa ceara custodia fiicei pe care o are cu Grigorieva, Lucia.

Gibson si iubita lui s-au despartit in luna aprilie a acestui an, iar copilul lor s-a nascut in octombrie 2009.

Grigorieva nu este la prima relatie cu un star de la Hollywood, relatie care sa se incheie cu un copil si o despartire. Rusoaica mai are un baiat de 13 ani cu fostul interpret al agentului secret James Bond – britanicul Timothy Dalton.

Gibson a divortat de sotia sa, Robyn, cu care are sapte copii, ca sa fie alaturi de Grigorieva cand aceasta avea sa nasca. Rusoaica a destainuit insa ca relatia ei cu Mel dura de trei ani inainte de divortul actorului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO