Norul de cenusa l-a invins pana si pe Iron Man! Premiere anulate

Ultima actualizare: 18-03-2012 00:38

Norii negri de deasupra Europei au reusit sa umbreasca pana si premierele cinematografice. Din cauza haosului iscat in spatiul aerian de cenusa islandeza, staruri ca Russell Crowe, Miley Cyrus sau Robert Downey Jr. si-au anulat calatoriile la Londra.

Fara vedete, nu va mai fi nici un covor rosu, asa ca lansarile oficiale ale unor filme ca "Iron Man 2" si "Robin Hood" au fost... anulate.

Asadar, nu doar pasagerii obisnuiti au avut de suferit de pe urma vulcanului islandez, care erupe de saptamana trecuta. Pe masura ce norul de cenusa s-a intins peste continent, starurile de la Hollywood si-au dat seama ca ar putea sa ramana blocate in Marea Britanie. Asa ca si-au anulat participarea la evenimentele programate!

Miley Cyrus trebuia sa paseasca marti seara pe covorul rosu de la Londra, la premiera peliculei "The Last Song". N-a reusit, spre dezamagirea organizatorilor, mai ales ca urma sa vina cu actualul ei iubit, alaturi de care si joaca in film.

Si planurile producatorilor lui "Iron Man 2" au fost date peste cap. Premiera mondiala anuntata pentru saptamana viitoare la Londra a fost anulata, asa ca Robert Downey Jr., Mickey Rourke, Scarlett Johansson si Gwyneth Paltrow vor pasi doar pe covorul rosu de peste Ocean.

Pe lista starurilor dupa care vor suspina englezii mai sunt Russell Crowe si Cate Blanchett. Promovarea peliculei "Robin Hood", prevazuta pentru sfarsitul lunii, a fost inlocuita cu o simpla conferinta de presa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO