Nicoleta Luciu nu a fost recunoscuta de fiul ei din cauza machiajului

10-08-2010 00:00


Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu, frumoasa actrita care o va interpreta din aceasta toamna, la AcasaTV, pe Soraya, a trait o experinta inedita la debutul filmarilor pentru telenovela “Iubire si onoare”.

Incantata de machiajul deosebit pe care-l va folosi pe parcursul filmarilor, Nicoleta Luciu a plecat spre casa machiata, nerabdatoare sa-i arate mamei noul ei look. Ajunsa acasa, Nicoleta a reusit sa ii lase pe mama, dar si pe fiul ei fara cuvinte.

Zsolt Jr la inceput nu si-a recunoscut mama si a privit-o minunte in sir cu admiratie: “In rolul Sorayei din noua telenovela am parte de un machiaj spectaculos, specific arabesc, care-mi pune ochii in evidenta, cu mult rimel si sprancene foarte bine conturate. Acest machiaj imi ofera o frumusete plina de mister asa ca, prima data cand fetele m-au machiat, am plecat asa acasa. Mama m-a privit lung si a reusit sa zica doar: ”Ce machiaj frumos, ce bine iti sta!” iar Zsolt nu a mai scos o vorba. Statea pur si simplu si ma privea ca si cum nu ma cunostea. Am inceput sa ii vorbesc si atunci a inceput si el sa rada, s-a repezit catre mine dar m-a privit in continuare fascinat. Am citit in ochii lui de copil ca sunt cea mai frumoasa mamica de pe pamant si asta m-a facut sa ma simt fericita”, povesteste Nicoleta.

Machiajul folosit pe platourile de filmare din Buftea pentru femeile musulmane este unul special, dificil de realizat, dar care confera fetei o frumusete aparte: “Este un machiaj meticulos, dureaza in medie o ora pentru fiecare personaj, se foloseste foarte mult negru, creion khol si kajal, se pune foarte mult accent pe ochi. Acest machiaj arata senzational, iar transformarea in urma realizarii lui este spectaculoasa”, spune Corina Hera, key make up artist.

Pe platourile de filmare de la telenovela “Iubire si onoare Nicoleta Luciu a decoperit si noi trucuri din tainele make up-ului. “Machiajul pentru femeile musulmane este un machiaj greu de executat de cineva care nu se pricepe. Incet-incet am invatat si eu cum sa dau nuanta potrivita, cum sa estompez culoarea, dar inca nu am aplicat acasa. Ma las intodeauna pe mainile dibace ale fetelor din Buftea.”

Echipa de make up artisti ai telenovelei “Iubire si onoare”, formata din Corina Hera, Andreea Dardea, Mirela Ecobici, Emilia Gabriela Gociu si Ronita Glomnicu, are grija zilnic ca toti actorii sa arate exceptional si pregatiti de filmare, fie ca este vorba de cei care fac parte din gasca de Dorobanti, din structura de securitate sau din lumea araba.

O lume plina de exotism si culoare, pornind de la machiaj si pana la vestimentatie ii asteapta, din aceasta toamna, la AcasaTV, pe telespectatori, in telenovela “Iubire si onoare”.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO