Natalia Oreiro: Inca nu mi-a venit randul sa am un copil!

15-05-2009 00:00


Natalia Oreiro

Natalia Oreiro, diva telenovelelor atat pe micul ecran in telenovela “Amanda O”, difuzata ACASA in fiecare duminica de la orele 20.30, cat si in afara lui, isi doreste foarte mult sa aiba un copil, dar inca nu considera ca a venit momentul potrivit.

Maternitatea pare a fi singurul lucru care ii lipseste deocamdata actritei, care a cucerit atat lumea telenovelelor, cat si pe cea a filmului. In plus, Natalia tocmai si-a lansat noua colectie pentru casa de moda Las Oreiro pe care o conduce alaturi de sora ei.

Dupa ce a jucat rolul unei tinere insarcinate in noua luni in filmul “Musica en espera” si dupa ce a fost mama unei fetite de 12 ani in pelicula “No necesitamos a nadie”, Natalia isi doreste sa devina si ea mamica intr-o buna zi.

In familie sunt Inconjurata de copii, dar mie inca nu mi-a venit randul. Mi se intampla cateodata sa ma trezesc si sa imi doresc foarte mult un copil”, spune Nati.

Deocamdata, Natalia se concentreaza pe propiectele sale profesionale, iar unica sa slabiciune par a fi bomboanele de ciocolata, singura placere la care nu poate renunta, indiferent cat de alert este ritmul in care lucreaza.

Sursa: ACASA TV

VIDEO PROTVPLUS.RO