Mihaela Radulescu a primit custodia copilului


Ultimul update: Miercuri 31 Octombrie 2012 20:06
Sursa: Pro Tv
Data publicarii: Miercuri 08 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Mihaela Radulescu

Miercuri a avut loc procesul de divort dintre Mihaela si Elan Schwartzenberg, proces la care cei doi s-au prezentat de mana, desi aveau de impartit un copil si averea imobiliara.

Potrivit ziarului Libertatea, pe langa mai multe masini (Porsche Cayenne, Porsche 911 Turbo sau Audi Q7), fostul cuplu are de impartit... casele.

Celor doi le-a placut sa investeasca in valori imobiliare. Au o vila in Franta, pe Coasta de Azur, la Cap D' Antibes. care valoreaza 3.500.000 de euro, un apartament in Baneasa, de 1.000.000 de euro si casa de la Snagov, de pe malul lacului, proprietate evaluata cam la 1.500.000 de euro.

La procesul care a avut loc la Judecatoria Sectorului 1, cei doi au venit cu aceeasi masina si au intrat tinandu-se de mana. Mihaela a iesit in fuga, dupa numai 15 minute si a recunoscut ca procesul s-a terminat.

Vedeta a primit custodia copilului, iar Elan Schwartzenberg este obligat sa platească o pensie alimentara de 2.000 de euro pe luna.

Totodată, potrivit deciziei instantei, vedeta TV va putea folosi in continuare numele de Mihaela Schwartzenberg-Radulescu.

Sursa: Pro Tv Libertatea Mediafax

Mihaela Radulescu trebuie sa divorteze si religios
Mihaela Radulescu idila cu Dani Otil?
E definitiv! Incepe divortul anului
Mihaela Radulescu idila cu Dani Otil?
E definitiv! Incepe divortul anului
VIDEO PROTVPLUS.RO