Inception, cu Leonardo di Caprio, lider in box office-ul din Romania


Ultimul update: Duminica 06 Mai 2012 05:15
Data publicarii: Marti 17 August 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Inception

Filmul "Inceputul/ Inception", de Christopher Nolan, a fost, pentru a doua oara consecutiv, lider al box office-ului romanesc de weekend, cu incasari de 266.542 de lei si 14.484 de spectatori.

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hot priceput, cel mai bun in domeniul periculoasei arte a extractiei, adica a furtului de informatii si secrete pretioase din subconstientul oamenilor in timp ce acestia viseaza, cand mintea lor este cel mai vulnerabila.

Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de cautat, de o valoare inestimabila in complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a facut in acelasi timp sa piarda tot ceea ce era mai important pentru el si l-a transformat intr-un fugar international. Acum i se ofera o sansa sa recapete tot ceea ce a pierdut. O ultima misiune i-ar putea reda viata de dinainte daca reuseste un lucru imposibil: opusul extractiei de informatii - implantarea lor in mintea cuiva.

Pe pozitia a doua in box office-ul romanesc s-a clasat o premiera, "Salt", in care Angelina Jolie interpreteaza rolul unui agent CIA acuzat ca spioneaza pentru Rusia. Acest film regizat de Phillip Noyce a generat incasari de 209.821 de lei si a avut 12.368 de spectatori.

Pe locul al treilea s-a clasat premiera "Caini si pisici: Razbunarea lui Kitty Galore/ Cats and Dogs: The Revenge of Kitty Galore", cu incasari de 182.394 de lei si 8.695 de spectatori. In film, pisicile si cainii isi unesc fortele pentru a lupta impotriva lui Kitty Galore, care doreste sa cucereasca lumea.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO