In sfarsit una care recunoaste!


Ultimul update: Duminica 13 Mai 2012 01:26
Data publicarii: Joi 02 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Monica Bellucci

O vedeta sincera, Monica Bellucci, frumoasa actrita italiana a recunoscut ca imaginea perfecta din pictoriale este retusata in Photoshop, program pe calculator.

Renumita Monica Bellucci, considerata una din cele mai frumoase actrite, a recunoscut ceea ce alte staruri neaga cu vehementa, si anume ca pictorialele fierbinti realizate pentru reviste celebre sunt rezultatul muncii in Photoshop.

Nu judec pe nimeni, dar spre deosebire de alte colege de breasla, care sunt frumoase din Photoshop, mie imi place sa spun lucrurilor pe nume si sa-i informez pe fanii mei care este adevarul. Pe computer ni se indeparteaza ridurile, ni se cresc sanii si suntem mult mai slabe, asa ca de multe ori diferentele sunt vizibile.
Monica Bellucci
"Pozele extraordinare cu mine, in care apar ca o diva de o frumusete perfecta sunt, in realitate, retusate in Photoshop, pe computer. Femeia care apare acolo nu are nimic de-a face cu adevarata mea imagine", a marturisit Bellucci. 

"Dar am fost de acord ca fotografiile sa fie retusate pentru ca asa functioneaza lucrurile in ziua de azi. Trebuie sa vinzi un vis, chiar si deformand usor adevarul. In viata de zi cu zi, sunt o femeie la fel ca oricare alta, fara sa ies in evidenta cu ceva. Poate ca sunt frumoasa, dar nu sunt nici pe departe atat de perfecta, cum apar in pictoriale", a adaugat actrita.

Monica a recunoscut ca i-au fost micsorate soldurile pentru ca sunt mari: "Nu am fost niciodata slaba si nici nu am intrat vreodata in haine de marimi mici.Insa ma mandresc cu formele mele generoase".

Bravo Monica! Nota 10 pentru sinceritate!

Sursa: Cancan

VIDEO PROTVPLUS.RO