Honorius Prigoana vine la “Divertis– Serviciul Roman de Comedie”


Ultimul update: Duminica 28 Octombrie 2012 19:10
Data publicarii: Vineri 16 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Divertis

Duminica seara, la Pro TV, umorul este la el acasa. “Divertis - Land of Jokes” da startul comediei la 20.30 cu o incursiune haioasa in politica romaneasca, dar si in lumea mondena a Capitalei.

 


Boc (Cosmin Selesi) inaugureaza televiziunea BOC TV, Bahmu (Simona Stoicescu) se intalneste cu Bote (Catalin Mireuta) si Bianca (Ana Maria Mirica), iar Nemuriciul (Ioan Gyuri Pascu) ajunge in epoca lui Mihai Viteazu. Iar de la 21.30 “Serviciul Roman de Comedie” isi deschide portile pentru a-si intampina invitatul de saptamana aceasta: Honorius Prigoana.


Invitatul lui Toni Grecu va fi provocat la o demonstratie de talent actoricesc. Honorius Prigoana se va alatura trupei de agenti ai comediei de la SRC, pret de cateva minute, intr-un moment comic savuros in care va purta un dialog haios cu o cunoscuta vedeta mondena, Bianca lui Bote (Aniela Petreanu). Surpriza cea mare pentru Honorius Prigoana va fi chiar intalnirea cu tatal sau, interpretat de Dragos Stoica. Acesta din urma ii va face fiului cadou un plici cu care sa isi faca ordine in viata, ca semn al perpetuarii barbatiei in familie.
De la ”Divertis– Serviciul Roman de Comedie” nu vor lipsi nici momentele de umor cu politicieni, Hip Hop News cu 1-Q Sapro si Boc (Claudiu Maier) si rugaciunea lui Borcea la autostivuitor.
 

Sursa: Pro TV

Tags: divertis,

VIDEO PROTVPLUS.RO