”Frumusete pe muchie de cutit”: Adina si Petrica vor sa fie feminine

Ultima actualizare: 01-05-2012 03:24
Frumusete pe muchie de cutit

In editia de marti, telespectatorii Pro TV afla la ”Frumusete pe muchie de cutit” ca varsta nu conteaza atunci cand esti hotarat sa castigi pariul cu increderea in sine.

 


Victor Slav face cunostinta cu doua femei, una de 27 de ani, alta de 52, care spera ca transformarea fizica sa le aduca respectul de sine si increderea in fortele proprii.

Adina este o tanara care in copilarie a suferit un accident de tramvai in urma caruia i s-a deformat maxilarul. Spune ca parintii nu au dat importanta acestui aspect si nu au ajutat-o cu nimic, reprosandu-i ca nu-si gaseste de munca. A lucrat sase ani intr-un restaurant, la bucatarie. ”Patronul ma tinea de mila”, i-a povestit aceasta lui Victor Slav.

Acum, Adina marturiseste ca la orice interviu merge este refuzata din cauza aspectului fizic, mai precis a defectelor extrem de vizibile ale danturii, cu care se lupta de atatia ani.

Petrica are 52 de ani si de profesie este operator chimist. Toata viata, femeia si-a dedicat-o cresterii si educarii celor trei copii ai sai, iar grijile, noptile nedormite, supararile si-au pus amprenta nemilos asupra fizicului ei, astfel ca ridurile pronuntate, pielea lasata si dantura lipsa o fac sa para cu 10 ani mai in varsta. Fata cea mica a femeii a fost cea care a trimis un mail pe adresa extreme@protv.ro in speranta ca “Frumusete pe muchie de cutit” ii va reda increderea si feminitatea.

Afla mai multe despre cazurile de la "Frumusete pe muchie de cutit'!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO