Fiul lui Nati Meir vine la Happy Hour

Ultima actualizare: 15-10-2012 18:12
Catalin Maruta

Or Meir, fiul lui Nati Meir, vine luni seara la “Happy Hour” si vorbeste in exclusivitate despre problemele prin care trece familia sa in ultima vreme.

Student in Romania, Or Meir a acceptat invitatia de a se aseza pe Happylica si de a vorbi deschis despre ce crede el si familia sa ca se intampla tatalui sau.

Catalin Maruta va afla luni la “Happy Hour” ce simte familia Meir dupa ce Nati Meir a fost purtat prin tribunale si, in cele din urma, condamnat la patru ani de inchisoare. Or Meir vine in emisiunea de la Pro Tv pentru a povesti cum i-a afectat pe el si mama sa acest lucru dar si de ce ei considera ca ceea ce se intampla este o mare nedreptate pentru tatal sau.

Fostul candidat la presedintia Romaniei, Nati Meir, a fost condamnat de instanta Tribunalului Bucuresti la 4 ani de inchisoare. El a fost gasit vinovat de inselaciune si evaziune fiscala, dupa ce in jur de 70 de muncitori romani s-au plans ca i-au platit comisioane ca sa le asigure locuri de munca in Israel, afacere care s-a dovedit o pacaleala. Meir a contestat sentinta, la Curtea de Apel.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO