Din 13 iunie,“Pacatele Evei” se dezvaluie, la Pro Cinema!


Ultimul update: Marti 06 Noiembrie 2012 18:25
Data publicarii: Vineri 12 Iunie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Pacatele Evei

Incepand din 13 iunie, in fiecare sambata, de la ora 20 :00, un nou serial romanesc ii va introduce pe telespectatorii Pro Cinema intr-o lume fascinanta si fastuoasa, insa plina de secrete intunecate si periculoase – “Pacatele Evei”.

Alexandru Papadopol, Lili Sandu, Razvan Vasilescu si Oana Pellea dau viata unei povesti dramatice despre tradare, compromisuri si multe pacate.

Intr-o lume a opulentei si a elegantei se ascund taine cumplite – fotomodele transformate in prostituate de lux, trafic de droguri si lupta crancena intre bande interlope.

Pe acest fond se dezvolta povestile ale caror protagonisti sunt Eva Cernat (Oana Zavoranu), Rebeca Alecu (Lili Sandu), Mihnea si Robert Nicolau (Alexandru Papadopol), Alexandru Damian (Razvan Fodor) si Ilina (Xing Elena Ling).

Eva Cernat este infiata de familia Alecu si dupa ce se ataseaza de mama adoptiva este fortata sa se intoarca inapoi la orfelinat in momentul in care doamna Alecu moare dand nastere Rebecai.

Acum, Eva este cel mai temut om din showbizz, frumoasa, rafinata si diabolica. Lucreaza la un ziar de scandal si nu a incetat nici o clipa sa o considere pe Rebeca vinovata de moartea singurei femei pe care a iubit-o si care i-a daruit iubire.

Doi frati gemeni, crescuti de tatal lor, Robert si Mihnea sunt despartiti la varsta de opt ani, cand parintele lor moare. Mama nu-si doreste complicatii si decide sa-l pastreze pe Mihnea, iar Robert este adoptat de o familie din Timisoara.

Robert, marcat de trauma abandonarii, va creste indiferent, cinic, avand grija doar de el si de placerile lui. Mihnea, desi este pastrat de mama, are evolutia unui copil sfios, timorat, introvertit.

Acum, la 30 de ani, Mihnea lucreaza la o firma de publicitate, iar Robert a devenit un fotograf cunoscut. Alex Damian este prietenul cel mai bun al lui Mihnea. Este un barbat fin si educat, care viseaza sa intalneasca marea dragoste.

El va simti ca a gasit femeia potrivita cand o va intalni pe Ilina, o femeie sensibila, cu un suflet gingas. Chiar daca iubirea dintre cei doi va fi reciproca, ei se vor confrunta cu diferite probleme rezultate din neintelegeri.

Din 13 iunie, filmul romanesc face o noua “prinSoare” cu telespectatorii Pro Cinema – ca magia povestii ai caror protagonisti sunt Alexandru Papadopol, Lili Sandu, Oana Zavoranu, Razvan Fodor si Xing Elena Ling ii va conduce intr-o fascinanta calatorie pe taramul celei de-a saptea arte.

 

Sursa: Pro Cinema

Tags: pro cinema, vedete,

VIDEO PROTVPLUS.RO