Andreea Balan vorbeste la Buzzz Newzzz despre nunta ei cu Keo!


Ultimul update: Luni 30 Aprilie 2012 01:47
Data publicarii: Vineri 12 Iunie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
MTV

Invitate la Buzzz Newzzz, Andreea Antonescu si Andreea Balan au stat de vorba cu VJ Oana despre lipsa de libertate pe care au avut-o in perioada de glorie a trupei Andre, dar si despre relatiile lor actuale!

Astfel, dupa ce saptamana trecuta a avut-o ca invitata la MTV pe Andreea Antonescu, in editia de duminica, 14 iunie, de la ora 17.00 a Buzzz Newzzz, VJ Oana se intalneste cu Andreea Balan de la care a aflat cat de bine se intelege de fapt cu iubitul ei Keo.

Ma inteleg foarte bine cu Keo si ma satisface la toate capitolele, nu cum s-a scris in nu stiu ce revista care preciza cum ca nu m-ar satisface in pat! Suntem deja de 3 ani impreuna, iar daca vom rezista inca 3 am hotarat sa ne casatorim! Keo viseaza la o ceremonie pe plaja”, marturiseste Andreea Balan.

Mai mult, artista povesteste duminica, 14 iunie, la Buzzz Newzzz si despre obsedatul care a urmarit-o o perioada de timp: “Am avut parte de un hartuitor care se credea Elvis Presley reincarnat!”. Intregul interviu poate fi urmarit duminica, la MTV, de la ora 17.00.

Tot la Buzzz Newzzz, Andreea Antonescu a povestit despre cum se simtea in trupa Andre: “Nu eram deloc libere la mare in perioada Andre. Eram duse si luate de la scoala, iar versurile libertine ale pieselor aveau ca fundament povestile pe care le auzeam de la colegele sau prietenele noastre”.

Echipa MTV a aflat si despre cea mai recenta vacanta a artistei, pe care si-a petrecut-o la Paris alaturi de iubitul ei, dar si despre isprava Andreei Antonescu, care a fost la un pas de a da foc la casa, in timp ce incerca sa pregateasca un ceai pentru un prieten bolnav.

 

Sursa: MTV

VIDEO PROTVPLUS.RO