Din 10 aprilie, week-end-ul telespectatorilor Pro Tv va incepe mai devreme!

07-04-2010 00:00


Iulia Vintur

Din 10 aprilie, diminetile de week-end vor incepe si mai dinamic pentru telespectatorii Pro Tv: Iulia Vantur va prezenta timp de trei ore Stirile Pro Tv din diminetile de week-end de la 07.00 la 10.00.

Stirile Pro Tv de week-end vor da startul unei dimineti pline de energie de la ora 07.00 si-si vor face traseul printre cele mai importante evenimente ale sfarsitului de saptamana pana la ora 10.00.

Iulia Vantur va prezenta telespectatorilor Pro Tv in detaliu, pe un ton relaxat, tot ce este important pentru romani in zilele lor libere, evenimentele care au loc, subiectele fierbinti, dar si reperele pentru relaxare si distractie.

Eu sunt plina de energie in week-end si recomand tuturor o portie completa de informatii pentru un tonus bun la final de saptamana”, declara cu entuziasm Iulia Vantur care va pastra si pentru diminetile de sambata si duminica ritmul dansului din serile de vineri, cand prezinta emisiunea “Dansez pentru tine”.

Romanii harnici care vor urmari Stirile Pro Tv din diminetile de week-end de la ora 07.00 si pana la ora 10.00 vor primi la pachet si o consultatie la doctorul Oana Cuzino care le va da cele mai utile sfaturi despre sanatate si stil de viata, dar si o intalnire cu Neti Sandu care le va deslusi starea astrelor in raport cu fiecare zodie in parte.

Nici informatiile despre timpul probabil si previziunile pentru zilele urmatoare nu vor lipsi din agenda diminetilor de week-end cand mesagerii vremii la Pro Tv, Victor, Magda sau Busu, vor spune prezent la intalnirea matinala cu cei mai energici dintre telespectatorii Pro Tv.

Pentru ca doza de energie si informatie sa fie completa, Raluca Arvat, Vadim Vijeu sau Corina Caragea vor aduce publicului Pro Tv stirile din sport, cele mai importante, spectaculoase si relevate informatii din sport, din zilele de week-end.
 

Sursa: Pro TV

Stirile ProTV de la ora 07.00 - 02.04.2010
VIDEO PROTVPLUS.RO