Dennis Hopper a cerut ordin de restrictie impotriva sotiei sale

Ultima actualizare: 25-10-2012 11:28
Dennis Hopper

Dennis Hopper, actorul pe care telespectatorii Pro Cinema il pot vedea in fiecare zi, de la miezul noptii, in serialul “E-Ring”, a cerut un ordin de restrictie impotriva sotiei sale, Victoria.

Aceasta trebuie sa stea la cel putin trei metri distanta de Dennis Hopper, nu are voie sa i se adreseze direct si ii este interzis sa patrunda pe proprietatea acestuia.

Actorul in varsta de 73 de ani, bolnav de cancer la prostata, si-a insotit cererea de ordin de restrictie pe care a inaintat-o judecatorilor de acte medicale prin care dovedea ca medicii i-au recomandat sa evite orice sursa de stres.

Si, dupa cat se pare, Victoria Hopper, in varsta de 42 de ani, cea de-a cincea sotie a actorului, este o sursa importanta de stres in viata vedetei din “E-Ring” si aceasta pentru ca intre cei doi soti au avut loc discutii extrem de neplacute, trecute toate la capitolul “plangeri” in dosarul de divort.

Dennis a reclamat faptul ca nu i-au fost respectate drepturile in ceea ce o priveste pe fiica lor, Galen, in varsta de 6 ani, iar Victoria s-a plans de faptul ca actorul a fumat marijuana in fata copilului, a amenintat-o si, in plus, din cauza bolii, nu mai este capabil sa ia decizii.

Dennis nu a zis nimic de marijuana, insa doi medici au depus marturie in favoarea lui sustinand ca este in toate facultatile mintale si, ca atare, capabil sa ia decizii. Judecatorii au decis pe 11 februarie ca Dennis Hopper are voie sa-si viziteze fiica zilnic, in schimb sotia sa trebuie sa se tina departe de el.

“Cred cu tarie”, spune doctorul lui Dennis Hopper, “ca, cu cat domnul Hopper va sta mai departe de sotia lui, cu atat ii va creste speranta de viata”.

Veteranul Dennis Hopper se afla la cel de-al cincilea proces de divort din viata lui.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO