De 1 Decembrie, 14 ani cu Pro TV! Ti-am pregatit un program Jos palaria!

×
Codul embed a fost copiat

La aniversarea celor 14 ani de Pro TV, vedetele postului isi dau “Jos Palaria” si canta pentru telespectatorii sai, care vor fi rasfatati de 1 Decembrie cu emisiuni speciale.

 

Pro TV se inclina in fata tuturor acelor oameni care s-au bucurat, au castigat, s-au emotionat, au trait si au gandit liber alaturi de Pro TV.


Intr-o atmosfera plina de energie si buna-dispozitie, vedetele Pro TV au filmat in studiourile MediaPro din Buftea videoclipul aniversar pentru cei 14 ani de Pro TV. Costume futuriste si palarii care de care mai spectaculoase completeaza o lume fantastica, guvernata de valorile PRO. O lume “Jos Palaria!”. Vedetele sunt purtate deasupra orasului de o imensa palarie-balon, de unde arunca palarii si energii pozitive catre multimea de oameni: energiile transforma orasul de dedesubt, il lumineaza, iar palariile ofera culoare celor care le prind.

Citește și
Dansez pentru tine
Pro Tv aduce Craciunul mai devreme anul acesta, la “Dansez pentru tine"!
Confidentul lui Putin spune că Ungaria va lua Transilvania, dacă Trump câștigă alegerile în SUA


Andreea Esca, Amalia Enache, Cristian Leonte, Andreea Liptak, Mihai Dedu, Iulia Vantur, Corina Caragea, Raluca Arvat, Catalin Maruta, Andi Moisescu, actorii din “State de Romania”, purtatorii de cuvant ai comediei de la “Divertis - Land of Jokes” si “Serviciul Roman de Comedie”, alaturi de toate celelalte vedete ProTV au dansat si au cantat pe ritmurile piesei “Lele”.

 

 

“Momentul inregistrarii imnului este mereu o bucurie si o mare distractie, deoarece avem ocazia sa ne reintalnim cu toti cei pe care in restul anului nu i-am prea vazut si este astfel si un prilej de a mai sta la povesti. De asemenea, imnul este intotdeauna o surpriza. Mereu ne intrebam care va fi tema din anul respectiv, ce melodie va fi aleasa, cum arata costumele. Este de fapt un scurt-metraj pe care il facem in fiecare an, prin care incercam ca spiritul PRO sa ajunga in casele telespectatorilor nostri”, povesteste Andreea Esca. “Ma gandesc tot mai serios ca, fara sa vreau, am ajuns sa am mai multe videoclipuri decat multe dintre vedetele autohtone din muzica. In ce ma priveste, inregistrarea din fiecare an e prilej de distractie sincera intr-o formula de vis”, marturiseste Andi Moisescu la al 14-lea an de ProTV.

“Costumul meu a fost extraordinar. Ma gandesc sa-l port si la petrecerea de 1 Decembrie, pentru ca imi da o energie speciala”, povesteste Dana Rogoz. Doinita Oancea, actrita din “State de Romania” , a fost la prima filmare pentru imnul ProTV si a ramas foarte placut surprinsa de atmosfera care se naste pe platouri. ”Te simti ca intr-o poveste. Costumele sunt fabuloase si ai sentimentul atat de placut ca faci parte dintr-o lume magica”, a declarat ea.

O premiera a fost si pentru cei de la “Serviciul Roman de Comedie”. “Costumele au fost extraordinare, ca intotdeauna, stilistii nostri au stiu sa ne puna in valoare pe fiecare pentru a sarbatori acest prim 1 decembrie alaturi de ProTv, asa cum se cuvine. Jos palaria pentru echipa alaturi de care sunt convinsa ca vom avea un an valoros. La multi ani, ProTV!”, a declarat Jojo.

“Dupa cele 6-7 duble am invatat perfect versurile. Petrecerea si mai frumoasa a fost dupa ce s-a terminat filmarea, iar noi am cantat in continuare...in autobuze, tramvaie, metrouri. Pacat ca nu a fost greva azi si a trebuit sa chinuim timpanele calatorilor”, povesteste Silviu Petcu de la “Divertis –Land of Jokes”.

Pe 1 Decembrie, ziua nationala a tuturor romanilor si ziua in care Pro TV implineste 14 ani, telespectatorii Pro TV vor fi rasfatati cu programe numai unul si unul. Astfel, pe parcursul intregii zile, Pro TV va difuza filme, stiri si divertisment, toate „Jos palaria!”.


De 1 Decembrie, romanii sunt invitati sa sarbatoreasca la Pro TV, unde ”Happy Hour” promite un adevarat maraton de momente speciale, muzica de calitate si artisti pe masura! Pe durata a trei editii speciale, Catalin Maruta va fi gazda unor invitati alesi pe spranceana. Maria Tanase este unul dintre marile nume in fata carora ”Happy Hour” isi scoate palaria de 1 Decembrie. La ”Happy Hour”, de 1 Decembrie, romanii vor avea ocazia sa descopere si cum era Maria Tanase dincolo de scena. La aproape un sfert de secol de la moartea Mariei Tanase, echipa ”Happy Hour” a gasit-o pe Minodora Nemes, fiica adoptata a acesteia, la Chicago, unde locuieste de mai bine de 30 de ani. De 1 Decembrie, fiica adoptiva va poposi in platoul ”Happy Hour”, dupa 19 ani de absenta din Romania, si va povesti totul despre Maria Tanase.

Tot de 1 decembrie, Elena Carstea isi va face prima aparitie publica dupa operatia suferita in Statele Unite acum doua luni. Artista se reintoarce in Romania si se opreste direct pe Happylica, de unde va vorbi despre cele mai recente evenimente din viata ei, dar va si canta.

Sarbatoarea va continua si cu un moment ”Jos palaria!” pentru muzica romaneasca a anilor ’90: fetele care pe vremuri formau ASIA, cea mai in voga trupa a acelor ani, adica Anca, Sorana, Irina si Anemona, se vor reintalni la ”Happy Hour” si vor canta, dupa multi ani, cea mai cunoscuta piesa a lor, ”Inima mea”.

Editiile speciale ale Stirilor Pro TV vor aduce in fata telespectatorilor oameni „Jos palaria”, oameni cu destine aparte, care au reusit prin exemplul propriu sa stabileasca adevarate repere de urmat. Pe 1 Decembrie, Stirile Pro Tv aduc in prim-plan povestile unor romani exceptionali, iar anul acesta pe covorul rosu de la Pro TV pasesc cu mandrie oameni de-a dreptul Jos palaria!


De 1 Decembrie, romanii preocupati nu doar de binele propriu, ci si de cel al semenilor vin la Stirile Pro TV si dau un exemplu demn de urmat. Romanii care gandesc liber, cei care se exprima liber, muncesc ori invata liber, cei care sunt cu mult mai fericiti atunci cand pot face ceva notabil pentru comunitatea in care traiesc si cei care nu au stat cu mainile in san atunci cand altii au avut nevoie de ei sunt doar cateva dintre tipologiile "Jos palaria" pe care Stirile Pro TV le prezinta telespectatorilor de 1 Decembrie, in cadrul unor editii speciale, difuzate pe parcursul intregii zile. Reportajele spectaculoase, marca Stirile Pro TV poarta semnatura Paula Herlo, Carmen Avram, Amalia Enache, Anca Nastasi, Alex Dima.


Pe 1 Decembrie, „Superman revine”("Superman Returns"- 2006) la Pro TV intr-un film nominalizat la Oscar pentru efectele speciale. Realizarea peliculei a necesitat resurse de-a dreptul impresionante. Spre exemplu, au fost construiti sapte kilometri de sosea si semanate 15 hectare de porumb pentru a reface ferma familiei Kent. Toate eforturile au fost rasplatite dupa ce filmul a fost lansat si a avut incasari de peste 391 milioane de dolari.

De 1 decembrie, Pro TV va difuza si o editie speciala si inedita a emisiunii “Dansez pentru tine”. Pentru prima data in istoria competitiei visurilor, va exista o editie in 1 decembrie, cu semifinala concursului, mai precis lupta pentru locul al treilea si o alta editie in 4 decembrie, cu finala, adica lupta perechilor ramase in concurs pentru locurile 1 si 2. De la 20.30, telespectatorii Pro Tv vor fi martorii unei editii “Jos Palaria” a emisiunii “Dansez pentru tine” in care emotiile, spectacolul si momentele inedite se vor impleti pentru a crea o seara speciala. Concurentii vor avea de dansat un stil fierbinte si colorat care intotdeauna a incediat ringul visurilor, salsa. Al doilea stil de dans al semifinalei din ziua de sarbatoare a romanilor si a Pro TV, 1 decembrie, va fi parodia, iar fiecare pereche va realiza momente in care va parodia ceva sau pe cineva.


Intreaga editie din 1 decembrie va fi de sarbatoare. Baletul emisiunii coordonat de Edi Stancu va crea un moment inedit si emotionant care sa accentueze ideea de “Jos Palaria!”. Seara de marti va avea si invitati speciali care vor face dansuri festive in scopuri umanitare si in semn de respect pentru oameni amarati, dar puternici in fata carora oricine trebuie sa spuna “Jos Palaria!”. Actrita Carmen Tanase, Flacarica din serialul “State de Romania” de la Pro TV, va aduce in ring spectaculozitatea, energia si pitorescul unui dans tiganesc nemaivazut si nemaintalnit alaturi de Nea Marin, specialistul in folclor al emisiunii “Dansez pentru tine”, cel care a chinuit vedetele toata vara la pensiunea din “Serviti, va rog!”. Si Florin Busuioc va pregati un moment impresionant in ringul de la “Dansez pentru tine”, special pentru a marca ziua Pro Tv-ului.


De la intalnirea cu telespectatorii Pro TV din aceasta zi aniversara nu vor lipsi nici celebrele personaje din serialul de mare succes „State de Romania". In episodul programat pe 1 decembrie, State Potcovaru isi va face cunoscut sloganul sub care se va desfasura toata campania sa electorala si-si va indemna electoratul: "Voteaza cinstea, voteaza State!”.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Declarația momentului: ”Simona Halep rămâne suspendată pentru dopaj!”
NEWS ALERT Declarația momentului: ”Simona Halep rămâne suspendată pentru dopaj!”
Citește și...
Iulia Vantur marturiseste ca nu-i imprumuta masina iubitului sau!
Iulia Vantur marturiseste ca nu-i imprumuta masina iubitului sau!

Sambata, la pranz, Iulia Vantur le spune telespectatorilor Pro Motor ce anume nu-i imprumuta niciodata iubitului sau, Marius Moga.

Pro Tv aduce Craciunul mai devreme anul acesta, la “Dansez pentru tine
Pro Tv aduce Craciunul mai devreme anul acesta, la “Dansez pentru tine"!

Vineri seara, Pro Tv va aduce telespectatorilor Craciunul.

Andreea Esca, amintiri din prima zi de scoala!
Andreea Esca, amintiri din prima zi de scoala!

Clopotelul a sunat pentru prima zi de scoala. Cu mic, cu mare, orice scolar trece prin emotiile primei intalniri cu doamna invatatoare. Ce amintiri are Andreea Esca de atunci?

Recomandări
VIDEO. Joe Biden i-a mulțumit lui Klaus Iohannis la Casa Albă: ”Ați depășit orice așteptări”
VIDEO. Joe Biden i-a mulțumit lui Klaus Iohannis la Casa Albă: ”Ați depășit orice așteptări”

Președintele Klaus Iohannis a fost primit la Casa Albă de președintele american, Joe Biden, într-o vizită care marchează 20 de ani de când România a aderat la NATO.  

Ce jura Putin la învestirea sa ca președinte, în 2000. A promis să „păstreze și să dezvolte democrația”
Ce jura Putin la învestirea sa ca președinte, în 2000. A promis să „păstreze și să dezvolte democrația”

Vladimir Putin a depus jurământul ca președinte al Federației Ruse. Și-a început, astfel, cel de al cincilea mandat, într-un moment în care pare tot mai sigur de victoria de pe frontul din Ucraina.

Îl va convinge Klaus Iohannis pe Joe Biden să-l susțină pentru șefia NATO? Ce cred analiștii politici
Îl va convinge Klaus Iohannis pe Joe Biden să-l susțină pentru șefia NATO? Ce cred analiștii politici

Klaus Iohannis va fi primit la Casa Albă de președintele american, Joe Biden. Șeful statului este la Washington într-o scurtă vizită, pentru a marca 20 de ani de când România a aderat la NATO.