"Dansez pentru tine" cauta noi visatori. IMAGINI de la preselectii

Ultima actualizare: 02-11-2012 23:01
"Dansez pentru tine" cauta noi visatori. IMAGINI d...
"Dansez pentru tine" cauta noi visatori. IMAGINI d...

Preselectia pentru noul sezon "Dansez pentru tine" a inceput sambata in Bucuresti. Sute de romani emotionati au venit din toata tara si chiar de peste hotare ca sa demonstreze ca pot, si mai ales vor, sa implineasca un vis.

Neobisnuit pentru o zi de duminica, pe Bulevardul Magheru din Bucuresti s-a stat sambata la coada. Romanii dornici sa intre in Ringul Visurilor s-au inscris pe liste si au asteptat rabdatori sa le vina randul. Pe scena au urcat deopotriva tineri care au studiat luni bune miscarile lui Michael Jackson si doamne in toata firea.

Prima proba a fost desigur cea de dans. Apoi fiecare si-a spus povestea.

Unii isi doresc atat de mult sa ajunga in competitie, incat au trecut peste dezamagirea de a fi eliminati la celelalte preselectii.

Intr-un final doar opt vor fi alesi pentru emisiunea care va incepe in toamna.

Cei care vor sa lupte pentru visul lor mai au o singura sansa sa participe la concurs: duminica, la ora 10, la Teatrul Nottara din Capitala.

Pentru asta trebuie sa ii convingeti pe veteranii show-ului: Edi stancu, Mihai Petre sau Iulia Vantur.

Daca nu puteti duminica, la Teatrul Nottara din Bucuresti, puteti trimite un e-mail la adresa dansezpentrutine@protv.ro, cu datele personale si povestea pentru care ati intra in competitie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO