Cristi Iacob a fost votat “gazda saptamanii” la “Serviti, va rog!”

Cristi Iacob

Actorul Cristi Iacob a primit cele mai multe voturi din partea clientilor pensiunii din emisiunea “Serviti, va rog!” de vineri si sambata, de la Pro TV. A devenit “gazda saptamanii” si a ajutat o familie nevoiasa sa plece in prima vacanta impreuna.

 

Actorul, care poate fi urmarit si in serialul “Aniela” de la Acasa TV, a gatit bucate delicioase, a plimbat tapul, a mancat iarba uscata, doar-doar iepurasii ii vor lua exemplul, a dat nume animalelor din batatura, s-a jucat adorabil cu copiii si iata ca a castigat cele mai multe voturi din partea clientilor.

Telespectatorii au fost si ei alaturi de vedetele Florin Busuioc, Cristi Iacob, Julia Jianu si Elena Gheorghe, puse la munca de Nea Marin si i-au urmarit cum gatesc, fac curatenie, hranesc animalele din ograda, mulg vaca, cosesc sau chiar cum fac tuica.

Atat vineri seara, cat si sambata, Pro TV a fost din nou lider detasat de audienta cu emisiunea “Serviti, va rog!” atat de intreg publicul din mediul urban, cat si pe publicul tinta al Pro TV, cu varste curprinse intre 18 si 49 de ani din mediul urban.
Vineri, in intervalul orar 20.31–22.10, in care a fost difuzata prima parte a emisiunii “Serviti, va rog!” in care au fost invitate sa fie gazde de pensiune Florin Busuioc, Cristi Iacob, Julia Jianu si Elena Gheorghe, Pro TV a fost lider de audienta cu o medie de audienta pe intreg publicul din mediul urban de 6,5 puncte de rating si 16,7 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat doar 4,2 rating si 10,9 cota de piata. In minutul de aur al emisiunii de vineri, 21.28, Pro Tv a fost urmarit de 1.700.000 de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei.

Citește și
Serviti, va rog
Miki, gazda perfecta la "Serviti, va rog!"
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri


Si sambata, aventurile vedetelor la pensiunea “Serviti, va rog!” au fost interesante pentru telespectatori. Pro TV a fost sambata, in intervalul orar 20.25–22.07, lider de audienta, cu o medie pe intreg publicul din mediul urban de 7,8 puncte de rating si 20,6 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut doar 4,5 rating si 11,9 cota de piata. In minutul de aur al emisiunii de sambata, 21.37, Pro TV a inregistrat pe publicul comercial 11,5 puncte de rating si 35,2 cota de piata si a fost urmarit de aproape 2 milioane de persoane la nivelul intregii populatii a Romaniei.
 

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Kamara, gazda perfecta la
Kamara, gazda perfecta la "Serviti, va rog"

Maia Morgenstern, Kamara, Vali Vijelie si Roxana Ilie au muncit mult vineri si sambata seara la "Serviti, va rog!", la Pro Tv, pentru a convinge clientii pensiunii ca sunt gazde perfecte.

Miki, gazda perfecta la
Miki, gazda perfecta la "Serviti, va rog!"

Miki a demonstrat vineri si sambata seara, la emisiunea “Serviti, va rog!”, difuzata de Pro Tv, ca are toate calitatile necesare unei adevarate gospodine.

Roman, solistul trupei Zdob si Zdub, marele castigator la
Roman, solistul trupei Zdob si Zdub, marele castigator la "Serviti, va rog"

Roman, solistul trupei Zdob si Zdub, a demostrat vineri si sambata seara la ProTV ca este la fel de priceput la gospodarit cum este si la muzica.

Recomandări
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”

Autorităţile iraniene au avertizat în ultimele ore că vor răspunde "în câteva secunde" cu "arme neutilizate până acum" unor posibile represalii ale Israelului după atacul iranian cu drone şi rachete de sâmbătă asupra statului israelian, informează marţi E

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil marți și miercuri. În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie a fost inaugurată. Primul pacient a intrat într-un salon nou
Noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie a fost inaugurată. Primul pacient a intrat într-un salon nou

În urmă cu puțin timp a fost inaugurată noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie.