Bogdan Dumitrache, cel mai bun actor principal: Daca as fi spectator la filmul asta as fi intrigat

Ultima actualizare: 28-10-2012 13:15

Actorul Bogdan Dumitrache a declarat prin telefon, pentru StirileProtv.ro, ca se simte fericit pentru ca i s-a intamplat un lucru foarte frumos. Asculta ce a spus despre rolul sau din "Din dragoste, cu cele mai bune intentii".

Bogdan Dumitrache a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal.

"Este cel mai important priemiu pe care l-am luat si vine la scurt timp dupa ce am mai luat unul pentru rol secundar intr-un alt film, la Gopo", a declarat Bogdan pentru www.stirileprotv.ro.

Filmul spune povestea lui Alex (Bogdan Dumitrache), un personaj destul de nevrotic. Dupa ce mama lui (Natasa Raab) este internata in spital in urma unui accident vascular cerebral, viata lui Alex iese de pe fagasul normal.

La spital, Alex se gaseste prins intr-un spectacol burlesc plin de personaje neasteptate si evenimente surprinzatoare. Incercand sa gestioneze situatia tinand cont de sfaturile tuturor celor din jurul lui, el isi imagineaza noi scenarii in care mama lui ar putea fi ranita. In timp ce aceasta pare sa se simta bine, Alex face o serie de greseli si totul din dragoste, cu cele mai bune intentii.

Citeste si: Adrian Sitaru, cel mai bun regizor la Locarno. Bogdan Dumitrache, cel mai bun actor

Bogdan Dumitrache este absolvent al Academiei de Teatru si Film din Bucuresti si s-a afirmat mai ales pe marele ecran. In numai sase ani de cariera, Bogdan a jucat in cateva dintre cele mai de succes filme romanesti - "Trafic", de Catalin Mitulescu, "Moartea domnului Lazarescu", de Cristi Puiu, "Tramvaiul Andreei", de Alex Iordachescu, "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii", de Catalin Mitulescu, "Lectia de box", de Alexandru Mavrodineanu, "Portretul luptatorului la tinerete", de Constantin Popescu, si "Captivi de Craciun", de Iulia Rugina.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO