Ce ai zice de un menage a trois cu doua modele si magarusul din Shrek?!

13-04-2010 00:00


Shrek

Ideea apartine unei reviste pentru barbati, VMan, care a realizat un pictorial incitant cu personajele din celebra pelicula "Shrek". Imaginile vor aparea pe piata inainte de premiera celei de-a patra serii a filmului.

Multi dintre criticii de film au condamnat faptul ca producatorii peliculei au acceptat propunerea revistei, mai ales ca este vorba despre fotografii in care nu prea au ce cauta personaje dedicate in special filmelor pentru copii.

De exemplu, simpaticul magarus din Shrek apare in pictorialul revistei alaturi de o tanara domnisoara imbracata numai in lenjerie intima si de un barbat, la fel de sumar echipat.

Imaginea respectiva trimite cu gandul la un menage a trois, mai ales daca ne gandim ca publicatia respectiva este dedicata exclusiv domnilor.

Dupa ce au vazut imaginile, producatorii filmului regreta faptul ca au acceptat ca personajele sa apara in pictorial. Acestia spun ca nu si-au imaginat ca fotografiile vor fi atat de provocatoare si ca revista le-a prezentat proiectul ca fiind mult mai decent.

Criticul de film Kyle Smith spune ca, pe langa faptul ca pozele sunt de-a dreptul bizare, ele denota si disperarea producatorilor dupa publicitate.

Nu cred ca Walt Disney ar fi permis ca Alba ca Zapada sau Cenusareasa sa apara in pictoriale care sa trimita cu gandul la un menage a trois. Nu cred ca pozele vor avea vreo influenta asupra copiilor atata vreme cat nu le sunt accesibile. Dar cei care au permis ca simpaticele personaje din Shrek sa apara in poze atat de vulgare, ar trebui dati afara”, a declarat Smith.

Sursa foto: Ellen von Unwerth/VMan

Sursa: Fox News

Tags: shrek,

VIDEO PROTVPLUS.RO