De la "Creez pentru tine", Catalin Botezatu trece la "Dansez pentru tine"!

×
Codul embed a fost copiat

Designerul a acceptat propunerea de a intra in competitia visurilor, care reincepe la ProTV, pe 19 martie. Este sigur ca nu va fi usor, mai ales ca, dupa cum declara, dansul nu este un domeniu la care sa exceleze. Ii plac insa provocarile.

 

Prezentarile de moda vor fi rare in urmatoarele doua luni si jumatate pentru Catalin Botezatu. A acceptat propunerea echipei de la "Dansez pentru tine", iar repetitiile din Buftea au devenit o prioritate.

"De-a lungul timpului, am mai fost solicitat la aceasta emisiune, pe care chiar o urmaream, dar nu aveam timp. De data asta am zis este o provocare. Trebuie sa demonstrez ca pot sa fac si altceva, sper ca la fel de bine si iata ca pentru doua luni, cu chiu cu vai, mi-am cancelat orice fel de prezentare nationala si internationala", a marturisit Catalin Botezatu.

Desi spune ca nu este un expert in domeniu, designerului ii place sa danseze: urca pe ring in cluburi, este impresionat de tango, iar prin liceu exersa pasi pe muzica rock.

Citește și
Elena si Radu Valcan
Elena, dansezi pentru Radu Valcan?
Cristiana, patroana firmei de apartament din Budapesta acuzată că a produs „pagerele ucigașe” din Liban

"Pe vremuri, la Timisoara, eram manechin, aveam 18 ani si Zina Dumitrescu voia sa puna pe scena fazele din Dirty Dancing. Am repetat aproape o saptamana intreaga pentru asta, dar a iesit", si-a amintit Botezatu.

El s-a ales deja cu febra musculara dupa cateva miscari facute alaturi de coregrafii emisiunii: "Desi pare foarte usor, este extrem de greu. La prima repetitie, cred ca am slabit mai mult decat as fi stat la sauna trei zile si am transpirat mai mult. Pasii par usori cand vezi un cuplu dansand, dar in realitate e foarte greu".

Dar nimic nu conteaza atunci cand vine vorba de implinirea unei mari dorinte, adauga creatorul de moda, care abia asteapta sa isi cunoasca partenera din competitia visurilor.

Articol recomandat de sport.ro
Mai rău ca-n România! Au transferat două staruri, dar și-au luat țeapă: au venit cu burtă și mâncau la McDonald's
Mai rău ca-n România! Au transferat două staruri, dar și-au luat țeapă: au venit cu burtă și mâncau la McDonald's
Citește și...
Incepe Liga Campionilor
Incepe Liga Campionilor "Dansez pentru tine"!

"Liga Campionilor Dansez pentru tine” incepe pe ritmuri latino, din 1 februarie, pe www.protv.ro.

Elena, dansezi pentru Radu Valcan?
Elena, dansezi pentru Radu Valcan?

Elena are doar 20 de ani, iar Radu e mai mare cu 12. Zambetul lui ii place cel mai tare, dar asta nu a fost de-ajuns sa o cucereasca pe frumoasa de la Chisinau.

Alege
Alege "Miss Dansez pentru tine"! GALERIE FOTO

Dupa cel de-al optulea sezon "Dansez pentru tine", s-a lansat mare concurs, mare! Cea mai frumoasa, cea mai aratoasa primeste titlul de "Miss Dansez pentru tine"!

Recomandări
Ursula von der Leyen anunță un ajutor de 10 miliarde de euro pentru România și alte țări afectate de inundații
Ursula von der Leyen anunță un ajutor de 10 miliarde de euro pentru România și alte țări afectate de inundații

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat, joi, la Wroclaw, Polonia, un ajutor de 10 miliarde de euro din Fondul de coeziune al UE pentru ţările din Europa Centrală, între care România, afectate de inundaţii, informează AFP.

George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea
George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea "Sunteți un om violent?"

La PRO TV, continuă seria de interviuri cu principalii candidați la prima functie în stat, iar invitatul de joi seara este liderul AUR, George Simion.

Când începe campania electorală pentru alegerile parlamentare. BEC a stabilit și toate interdicțiile
Când începe campania electorală pentru alegerile parlamentare. BEC a stabilit și toate interdicțiile

Campania electorală pentru alegerile parlamentare va începe la data de 1 noiembrie 2024, a decis joi Biroul Electoral Central, care a transmis și interdicțiile după cele 30 de zile de campanie.