"Betty cea urata" si "Baiatul fara masele", la Frumusete pe muchie de cutit

Ultima actualizare: 05-05-2012 18:25
Frumusete pe muchie de cutit

Pe 10 noiembrie, de la 20.30, ”Frumusete pe muchie de cutit” spune povestea a doi tineri care viseaza sa corecteze o serie de complexe care ii macina de ani de zile.


Laura, o tanara de 29 de ani din Brasov, spera sa isi corecteze vederea si sa scape de probleme pe care le are din cauza acestui defect, iar George, un tanar de 25 de ani din Suceava, este convins ca in urma interventiilor chirurgicale de corectare a defectelor de la nas isi va putea conduce mireasa la altar, increzator in fortele proprii.


Laura isi incepe povestea cu lacrimi in ochi. Ii marturiseste lui Victor Slav ca problemele ei au inceput de la 10 ani, cand a trebuit sa poarte ochelari. Copiii o jigneau, poreclind-o ”aragaz cu patru ochi” sau ”biciclista”. Acum, dioptriile i-au crescut foarte mult, ajungand la -11 si -12. Pe langa problemele legate de vedere, tanara se confrunta cu defecte si la dantura. Laura nu a reusit sa stranga suficienti bani pentru a-si plati interventiile chirurgicale. In prezent locuieste cu sora mai mare si cei doi nepoti, iar unul dintre acestia ii spune mereu ca seamana cu Betty cea urata.

Si pentru George defectele fizice sunt o piedica in calea unei existente normale. Acesta i-a povestit lui Victor Slav ca la varsta de 4 ani a suferit un accident la nas si de atunci a ramas deformat si, mai mult, nu poate respira normal. Cea de-a doua problema a sa o reprezinta dantura si faptul ca nu i-au crescut deloc masele, defect mostenit de la parinti.

George sufera mult din cauza complexelor, i se spune ”nasosul” sau ”iepurasul”, Doina, iubita lui, fiind sigura care l-a inteles si i-a fost aproape. Acum, tanarul viseaza sa scape de aceste complexe fizice si sa castige increderea in fortele proprii pentru a putea cere mana Doinei de la parintii fetei si pentru a fi, la nunta sa, fericit.
 

Revezi aici toate cazurile de la Frumusete pe muchie de cutit!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO