Aventurile vedetelor in copilarie! Ce faceau Radu Valcan si Ioana Ginghina


Ultimul update: Joi 04 Octombrie 2012 13:12
Data publicarii: Marti 01 Iunie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Radu Valcan

In copilarie, vedetele nu au fost niste sfintisori care stateau asa cuminti, acolo unde ii asezau parintii.

Pe vremea cand ziua de 1 Iunie era o sarbatoare pentru ei, faceau tot felul de nazbatii, unele mai amuzante, altele mai putin amuzante la momentul respectiv, dar care le-au lasat o nostalgie in suflet.

Ioana Ginghina

“Cand eram copil imi placeau foarte mult provocarile si imaginatia mea bogata ma ajuta mult in sensul acesta. Am facut o gramada de nazdravanii. Una care imi vine acum in minte si pentru care am platit mult dupa ce am facut-o (aici ma refer la zile intregi pedepsita) a fost cand mi-a venit idea de a-mi face o comoara. Zis si facut. Le-am pus pe toate prietenele sa ia bijuterii din casa, de la parinti si apoi le-am luat si le-am ingropat in mai multe locuri din fata blocului. Seara, cand si-au dat parintii seama ca lipseau, m-am trezit la usa cu toti ca sa gasim locurile unde ingropasem bijuteriile. Cu greu am mai gasit locurile si nu le-am mai recuperat pe toate, asa ca mult dorita comoara mai exista si acum.”

Radu Valcan

”Cand eram mic am avut o groaza de copci pe mana de la muscaturile racilor. Mergeam pe lacuri si prindeam raci, apoi ii vindeam la diverse restaurante...era un mod "taios" dar rapid de a face rost de bani”.

Afla si alte nazbatii ale vedetelor!

Sursa: ACASA TV

EXCLUSIV! Descopera de ce nu-i plac lui Radu Valcan mondenitatile
S-au incins lucrurile intre Radu Valcan si Madalina Draghici?
Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, colegi din nou la Acasa
S-au incins lucrurile intre Radu Valcan si Madalina Draghici?
Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, colegi din nou la Acasa
VIDEO PROTVPLUS.RO