"As vrea eu" la ProTV pe 2 ianuarie, de la ora 20:30

29-12-2009 00:00


Mihai Dedu

Romanii pot da nas in nas cu vedetele lor preferate in locuri si in ipostaze imposibil de imaginat, iar reactiile lor, surprinse de camera ascunsa, pot fi savurate de telespectatorii ProTV.

Emisiunea ”As vrea eu” ii va aduce pe Mihai Dedu, Iulia Vantur, Catalin Botezatu, Alex Velea si Mihai Petre in locuri, in costumatii si in ipostaze diferite de cele cu care si-au obisnuit publicul.

Cu un halat alb, iar pe cap cu o boneta imaculata, frumoasa Iulia Vantur, prezentatoarea Stirilor ProTV din diminetile de week-end si a emisiunii “Dansez pentru tine” va fi pentru o zi vanzatoare la cofetarie. Toti clientii cofetariei ii vor cere frumoasei vanzatoare “Prajitura Iulia” si “Tortul Dansez pentru tine”, iar daca vreunul va exclama “Va stiu de la televizor! Sunteti Iulia Vantur!”, ea va spune ridicand din umeri “As vrea eu” si-si va continua treaba.

Mihai Dedu, prezentatorul Stirilor ProTV de dimineata, va imbraca haine de casier de benzinarie si va spune “As vrea eu” daca oamenii care vor cumpara carburant, trabucuri si alte produse din benzinarie ii vor spune ca este leit Mihai Dedu. Chiar daca ii va face sa zambeasca si va fi jovial de dimineata pana seara cat ii va dura schimbul de 12 ore, Mihai Dedu va recunoaste ca meseria de casier la benzinarie nu este deloc usoara.

Alex Velea va lasa pentru o zi viata de scena pentru a suprinde oamenii cu statutul lui de consultant de vanzari de articole sportive. Clientii care vor intra in magazinul de articole sportive vor avea surpriza sa ceara detalii despre produsele expuse chiar artistului care insa va spune la toate apropurile lor “As vrea eu sa fiu Alex...”.

Pentru Catalin Botezatu aventura “As vrea eu” va fi ca un cosmar. Intr-un frig de ingheata si pietrele, creatorul de moda va fi vanzator la un magazin de haine chinezesti. Ce client si-ar putea crede ochilor ca intr-un asemenea magazin ieftin, vanzatorul este chiar Catalin Botezatu?! Ei bine, unii dintre ei vor si rosti timid intrebarea: “Sunteti cumva Catalin Botezatu?”, dar raspunsul va veni infrigurat, dar prompt: “Eeee, as vrea eu sa fiu...”.

Si Mihai Petre va putea fi vazut intr-un loc in care nu si-ar imagina nimeni ca ar putea fi. Cu toata gratia, precizia si eleganta pe care o are si pe ringul de dans, Mihai Petre “va gati” o zi intreaga shaorme delicioase. El va spune “As vrea eu” la orice exclamatie de incantare a vreunui cumparator infometat caruia i se va parea ca il recunoaste pe temutul jurat de la “Dansez pentu tine”.

Telespectatorii se vor putea bucura in prima sambata din 2010, la Pro Tv, de peripetii haioase, reactii neasteptate si fete nevazute ale unor vedete indragite.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggeri din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57