Andy Garcia, noul presedinte al Georgiei!

Ultima actualizare: 13-10-2012 14:46
Andy Garcia

Georgienii i-au urat "Bun venit!" presedintelui ... Garcia. Este vorba de Andy Garcia, care a intrat provizoriu in pielea adevaratului lider, Mihail Sakashvili.

Zeci de mii de georgieni s-au adunat in fata parlamentului din Tbilissi cu pancarte si gata s-o tina numai in urale. Nu pentru o demonstratie insa, ci ca sa asiste la turnarea unei pelicule. Figurantii au recreat manifestatia de pe 12 august 2008, la patru zile de la debutul ofensivei rusesti impotriva Georgiei.

Filmul este inspirat din razboiul Ruso-Georgian, iar rolul presedintelui Saakashviili este interpretat de Andy Garcia.

Presa rusa scrie deja ca este posibil ca regizorul sa ia partea Georgiei, prezentand actiunea Rusiei intr-o lumina "nefavorabila", mai ales ca oficialii georgieni au permis filmari in cladirile oficiale si in unitati militare. In plus, unul dintre producatori este un deputat apropiat de Saakashviili.

Razboiul dintre Rusia si Georgia a inceput in noaptea de 7 spre 8 august 2008, cand armata georgiana a atacat regiunea separatista Osetia de Sud incercand sa recastige controlul asupra ei. A doua zi, Rusia a ripostat. Desi cele doua tari au semnat un armistitiu pe 15 si 16 august, trupele rusesti si-au incheiat retragerea de pe teritoriul georgian abia la inceputul lunii octombrie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO