Afla cum te poti inscrie la urmatoarele preselectii "Romanii au talent"

Ultima actualizare: 04-10-2012 02:14
talent

Pro TV a dat startul pentru preselectiile celui de-al doilea sezon al show-ului "Romanii au talent", cel mai de succes show al momentului.


Dupa ce mii de romani au venit la preselectiile pentru primul sezon al show-ului "Romanii au talent", este timpul sa inceapa o noua runda de preselectii la care cei interesati pot lua parte.

Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu sunt gata sa redescopere noi talente nebanuite si neasteptate intr-o noua runda de preselectii. Nu conteaza meseria pe care o au persoanele interesate sa participe la preselectiile "Romanii au talent", ci doar talentul deosebit. In prima editie a show-ului s-au prezentat de la contabili la bucatari, de la sudori la economisti, de la profesori la cizmari, de la medici la vanzatori, de la farmacisti la someri si au demonstrat ca romanii sunt foarte talentati.

La "Romanii au talent", cel mai de succes show al momentului, nu exista niciun fel de limita de varsta, tot ceea ce conteaza sunt talentul si dorinta de a-l impartasi tuturor. Nu exista restrictii nici in ceea ce priveste numarul celor care isi propun sa-si etaleze talentele, astfel incat la preselectii se pot prezenta fie singuri, fie cu clasa, fie cu familia, fie cu prietenii. Profesionisti sau nu, scena este deschisa tuturor celor care vor sa-si implineasca un vis.

Oricine are un talent, indiferent care ar fi acesta, poate intra pe www.romaniiautalent.ro si se poate inscrie la preselectii chiar din acest moment.

Adrian Tutu, marele castigator de la "Romanii au talent"!

Andra s-a ridicat in picioare pentru Valentin Dinu: "Vreau sa fac un duet cu tine!" VIDEO

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO