What's Up, dezvăluiri despre bătaia cu un vecin și conflictul cu iubita sa. VIDEO

What's Up, dezvăluiri șocante despre bătaia cu un vecin și conflictul cu iubita sa. VIDEO
Pro TV

What's Up a venit la Vorbește Lumea împreună cu iubita sa, Alice Badea. Artistul a fost extrem de sincer și le-a povestit Adelei Popescu și lui Cove detalii despre conflictele prin care a trecut în ultima vreme.

What's Up a provocat un nou scandal în urmă cu câteva zile, după ce a bătut un bărbat care i-a reproșat că a dat muzica prea tare. Artistul a fost amendat cu 1.000 de lei.

„Eu fac muzică de când eram copil, deranjez pe toată lumea de când eram copil, dar nu deranjez că îmi doresc. Mi-am obosit un pic vecinii”, a spus artistul.

Polițiștii din Pantelimon l-au amendat pe Marius Ivancea - cunoscut ca What's Up - cu suma de 1.000 de lei, după ce a devenit recalcitrant și a perturbat liniștea și ordinea publică.

„La un moment dat, unul dintre vecini, care îmi este și foarte bun prieten, am fost cu el în concerte, a venit un pic supărat, avea copilul în brațe. În presă au scris că am bătut un vecin cu copilul în brațe și realitatea nu e asta”, a spus What's Up la Vorbește Lumea.

Citește și
What's Up
Ce pedeapsă riscă What's Up după scandalul cu iubita lui. Tânăra nu a depus plângere

După ce vecinul respectiv a dat copilul unui alt bărbat, cei doi s-au luat la ceartă.

„Am făcut pe cocoșii din curtea școlii de la 14 ani. Ne-am julit amândoi, a venit poliția, la final ne-am luat în brațe”, a spus artistul.

What's Up a vorbit și despre conflictul cu iubita sa

 

În luna decembrie a anului trecut, What's Up a fost încătuşat după ce fosta iubită a sunat la 112 şi a cerut ajutor pentru că artistul ar fi lovit-o.

Potrivit anchetatorilor, în momentul în care polițiștii au ajuns la adresa de unde se sunase la 112, cântăreţul ar fi devenit recalcitrant, ar fi adresat injurii, iar aceștia au fost nevoiți să-l imobilizeze pentru a-l duce la secţia 17.

La secție au ajuns și părinții, și tânăra care a sunat la 112, însă, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, ea nu a depus plângere împotriva lui What's Up.

What's Up nu s-a calmat nici când a ajuns la secția de poliție. Anchetatorii au spus că ar fi continuat și acolo să le adreseze cuvinte nepotrivite și să fie agresiv.

Ulterior, polițiștii au decis să-l ducă la Parchetul de pe lângă judecătoria Sectorului 5, unde l-au acuzat de ultraj.

„Într-un final i-a explicat procuroarei și m-am ales cu muncă în folosul comunității”, a spus artistul.

„Nu eram obișnuită cu mediatizarea vieții personale. Cred că asta a fost o presiune pentru mine. Acum am avut timp să petrecem mai mult timp împreună și să ne cunoaștem și am înțeles că atunci când iubești pe cineva îl accepți și cu bune și cu rele”, a spus iubita lui.

Interviul complet poate fi vizionat aici:

Citește și...
What's Up, amendat după ce a bătut un bărbat în mijlocul străzii. De la ce a pornit conflictul
What's Up, amendat după ce a bătut un bărbat în mijlocul străzii. De la ce a pornit conflictul

Continuă problemele pentru cântărețul What's Up, care a provocat un nou scandal, luni seară, după a bătut un bărbat care i-a reproșat că a dat muzica prea tare. Artistul a fost amendat cu 1.000 de lei.

Ce pedeapsă riscă What's Up după scandalul cu iubita lui. Tânăra nu a depus plângere
Ce pedeapsă riscă What's Up după scandalul cu iubita lui. Tânăra nu a depus plângere

Artistul What's Up a dat o reprezentanție la secția de poliție, dar nu a primit aplauze, ci un dosar penal. Cântăreţul, cunoscut de fani drept What's Up, a fost audiat luni seară, după ce iubita lui a sunat la 112 și a declarat că ar fi lovit-o.

Decizia procurorilor în cazul lui What's Up. Ce a făcut prietena cântărețului
Decizia procurorilor în cazul lui What's Up. Ce a făcut prietena cântărețului

Cunoscutul cântăreţ What's Up a fost încătuşat, luni seară, după ce fosta iubită a sunat la 112 şi a cerut ajutor pentru că artistul ar fi lovit-o. În scurt timp, poliţiştii au ajuns la locuinţa tinerei, în sectorul 5 al Capitalei.

Recomandări
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut

Sub pretextul că repară o mare nedreptate, parlamentarii puterii au majorat marți salariile primarilor şi viceprimarilor.

Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de
Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de "acte deliberate"

Scurgeri inexplicabile de gaze naturale din gazoductele Nord Stream 1 şi 2, la Marea Baltică, sunt cauzate de "acte deliberate" şi nu de un "accident”, a declarat, marţi seară, premierul danez, scrie AFP.

 

Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev:
Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev: "Bine aţi venit acasă, în Rusia!"

Autorităţile de ocupaţie pro-ruse din regiunile ucrainene Zaporojie, Herson şi Lugansk au anunţat marţi seară victoria la referendumurile ilegitime de anexare a acestor teritorii la Rusia, transmite AFP.