Esti interesat de dragoste, sanatate sau doar de cariera si bani? Neti Sandu a povestit la videochat ce iti rezerva astrele pentru 2009.


Berbec

Berbecii au un an bun pentru rezolvarea problemelor cu scoala, cu munca si cu prietenii. Casa si serviciul nu trebuie nici ele neglijate.

Taur
Taurul nu se poate plange ca a avut un 2008 rau. Insa acum trebuie sa iasa in evidenta prin ceva. Sunt conditii favorabile si pentru o nunta.

Gemeni
Gemenii au de lucru in domeniul sanatatii si al casei. De asemenea, au de rezolvat o problema cu parintii. 2009 va fi un an de studiu si prielnic pentru calatorii in strainatate. Puteti semna si niste acte.

Rac
Racul a beneficiat de mult ajutor in 2008, dar acum trebuie sa rezolve singur problemele legate de bani si de sanatate.

Leu
Pentru lei, 2009 este un an nemaipomenit din punct de vedere al relatiilor sentimentale care duc la casatorie. In sfarsit, influenta lui Neptun nu se va mai resimti in viata personala.

Fecioara
Fecioarele se vor axa in 2009 pe evenimentele casnice si cariera deopotriva. Prezenta lui Saturn in Fecioara va aduce numeroase beneficii: rabdare, rezistenta, aplecare catre munca de migala.

Balanta
Un an norocos, cel putin sub aspect sentimental. Jupiter o sa vegheze, alaturi de Neptun, asupra relatiei amoroase pe tot parcursul anului.

Scorpion
Daca planuiati sa va mutati in casa noua ori sa redecorati apartamentul, veti avea mare succes. In privinta serviciului, veti lua o decizie dupa ce veti vedea cum se aseaza lucrurile dupa Pasti.

Sagetator
Jupiter, patronul zodiei voastre, va tranzita casa a III-a, a mentalului concret, a drumurilor scurte, a relatiilor cu rude apropiate, a birocratiei, o casa a actelor care pot fi stampilate, parafate.

Capricorn
2009 trebuie sa fie bun din punct de vedere al banilor, al contractelor avantajoase si al parteneriatului, fie profesional, fie personal. Sfera sentimentala se umple cu vibratii de toate culorile in aprilie, dar mai ales in luna mai.

Varsator
Din 5 martie, Jupiter trece cuspida (granita) dintre Capricorn si Varsator pana in ianuarie 2010. In calitate de gazde ale acestui binefacator, o sa va bucurati de toate privilegiile cu care o sa va copleseasca aceasta planeta deosebita. Veti putea obtine un post bun, veti fi admisi la facultate, va puteti casatori, va puteti cumpara casa, masina.

Pesti
N-o sa mai fiti oropsiti de Saturn, aflat din septembrie 2007 in casa mariajului si care v-a supus unor teste de rezistenta, sa vada cat de solida este casnicia voastra. Vestea de milioane este ca Saturn va fi eliberat din functie pe acest segment, dar trebuie sa asteptati pana-n octombrie.