Neti Sandu te invata cum sa devii astrolog!

15-01-2009 00:00


Neti Sandu a povestit la videochat cum a invatat ea astrologie, in anii '90, cand exista o singura carte de specialitate pe piata.
 


Daca vrei sa inveti sa interpretezi singur astrograma unei persoane, trebuie sa citesti despre fiecare planeta in parte si despre pozitia lor in fiecare zodie. Odata asimilate aceste informatii, poti incepe sa faci o interpretare de astrograma. Te poti ajuta si de tabelele de efemeride.

Primul pas este sa asezi planetele intr-un cerc si sa observi interactiunea dintre ele. In functie de unghiurile pe care acestea le formeaza, de 30, 60, 90 sau 120 de grade, poti sa-ti dai seama ce aspecte din viata respectivei persoane sunt favorizate. De retinut ca unghiul de 90 de grade nu miroase a bine.

Stele fixe joaca si ele un rol. La fel si soarele asezat langa una dintre aceste stele asociate cu bogatia, sinucidera, caderea de la mare inaltime, etc.

Daca vrei sa te apuci serios de treaba, Neti Sandu iti sugereaza sa citesti cateva carti de astrologie pentru incepatori. O lectura foarte buna este "Astrologia" lui Dan Ciuperca.

VIDEO PROTVPLUS.RO