VOCEA ROMANIEI, sezonul 4. Cine sunt cei 8 concurenti care merg in semifinala

Ultima actualizare: 09-12-2014 06:52

Saisprezece aspiranti la titlul de "Vocea Romaniei" au urcat pe scena, vineri seara, in al treilea show LIVE din acest sezon, insa la final numarul lor s-a injumatatit.

Au ramas semifinalistii de la Vocea Romaniei - cei mai buni dintre cei buni, care au ajuns foarte aproape de marele trofeu.

Anda, din echipa lui Marius Moga, a dat o interpretare originala piesei, iar publicul i-a recunoscut talentul si a votat-o.

Marius Moga: "N-a fost usor sa transformam piesa intr-un blues, iar te-ai descurcat de minune."

Pentru ca regulile concursului permit ca antrenorul sa salveze doar un concurent, Moga a ales insa sa mearga mai departe cu Brighitta.

Momentul Mariei Hojda, din echipa Loredanei, a fost absolut emotionant.

"M-ai rupt in bucati. Mi-ai luat sufletul si mi l-ai facut asa", i-a spus Loredana concurentei sale.

Si publicul a vibrat pe melodia interpretata de Maria si i-a acordat cele mai multe voturi. Loredana a salvat-o pe Ilinca, iar ea, cand a auzit anuntul, a izbucnit in plans.

Sala a fost in delir dupa prestatia lui Tiberiu, din echipa lui Tudor Chirila, iar antrenorul a gasit o modalitate inedita de a-si arata respectul si aprecierea. Oamenii l-au aplaudat minute in sir, iar aceasta reactie nu a mai lasat prea mult timp pentru comentariile antrenorilor.

Tiberiu a fost evident alesul publicului, iar Tudor a mers mai departe cu Ligia Hojda.

Din echipa lui Smiley, Gelu a ridicat rock-ul la un nou nivel la Vocea Romaniei, iar publicul i-a acordat cele mai multe voturi.

Smiley a renuntat la doi dintre elevii sai si a continuat competitia cu Aliona.

Din 16 voci cate au fost la inceputul competitiei, au mai ramas 8 semifinalistii care se lupta pentru trofeul Vocea Romaniei.

Competitia vocilor continua saptamana viitoare, la PRO TV.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO