VOCEA ROMANIEI, sezonul 4. Ana Maria Georgescu a parasit in lacrimi "Vocea Romaniei": "Asta a fost ultima mea incercare"

×
Codul embed a fost copiat

Editie de-a dreptul spectaculoasa, vineri seara, la "Vocea Romaniei". Piese cunoscute le-au dat mari batai de cap concurentilor. Dintre acestia numai unul a fost salvat de alti jurati, iar Ana Maria, interpreta piesei "Ochii tai", a plecat in lacrimi.

Seara plina de dezamagiri pentru interpreta cunoscutului hit "Ochii tai". Ana Maria Georgescu a parasit ringul vocilor in lacrimi, dupa ce piesa "Unwritten" a Nasatshei Bedingfield nu a fost tocmai pe placul ei. Juratii au incurajat-o.

"Nu e un capat de tara. Asta nu o invalideaza pe ea ca artist", i-a transmis Marius Moga Anei Maria care a declarat dupa aflarea deciziei lui Smiley de a o elimina din competitie ca: "Asta a fost ultima mea incercare".

Si nu a fost singurul concurent care s-a luptat cu piese nu tocmai pe placul lui, vineri seara, la "Vocea Romaniei". Un rezumat al emisiunii gasiti mai jos.

CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE DIN EMISIUNE:

Citește și
Vocea Romaniei
VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, prima editie a duelurilor. Cine sunt concurentii care merg mai departe dupa confruntari
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

23:50 Emilia Musala si Alin Gheorghisan - actor la Teatrul de Revista -  din echipa lui Smiley sunt urmatorii la duel.

"Vreau ca piesa asta sa fie ca o partida de sex", le-a spus Smiley despre "Let's get it on" a lui Marvin Gaye.

"Am auzit un glissando de la cap la coada, presarad cu lei", a spus Moga, secondat de Chirila: "Categoric sunt doua voci foarte bune, dar parca nu ai repetat cu ei, Smiley".

Smiley merge mai departe cu Alin Gheorghisan. Emilia nu a fost salvata de niciun jurat.

23:20 Primul duel intre un concurent si o concurenta in aceasta seara la "Vocea Romaniei". Loredana i-a provocat cu piesa "Don't stop me now" a celor de la Queen. Andrei si Tatiana Heghea se dueleaza in ringul vocilor.

"Bai nu stiu cum ai reusit sa faci combinatia asta. Fiind o femeie in halul asta pe scena, m-as uita numai la ea. Ba ce fata ai, m-ai lesinat (n.r. despre mimica lui Andrei :))", a spus Smiley.

"Sunteti minunati amandoi, insa eu am avut senzatia ca m-am intors in anii '90, cand la MTV erau Beavis si Butthead. Ai mobilitatea unui desen animat (n.r. despre Andrei)", a spus si Tudor Chirila.

"As vrea sa-i conving pe acesti trei ciucaleti sa il ia in echipa pe cel care pleaca", a spus Loredana, care merge mai departe cu Andrei.

"Ea nu a mai existat. Este un actor de comedie fabulos. Era peste tot, era extraordinar, mi-a placut foarte mult, imi pare rau ca nu e la mine in echipa", a spus Tudor Chirila.

Din pacate, Tatiana pleaca acasa in aceasta seara.

23:00 Raluca Hojda si Anca Petcu din echipa lui Tudor Chirila se vor confrunta acum in duelul de la "Vocea Romania". Piesa aleasa de Tudor este "Because of you" a lui Kelly Clarkson.

"Mi se pare ca pe genul asta de piese se potriveste mai bine Raluca. Ca timbru, nu ca interpretare", a spus Smiley.

"E foarte atipic timbrul tau, nu ca mi-ar fi rusine cu Anca. Tine de Tudor ce vrea sa pastreze in concurs, insa timbrul ca al Ancutei nu am auzit in sezonul 4 al 'Vocea Romaniei'", a spus si Marius Moga.

"Am sa merg mai departe cu Raluca", a fost alegerea lui Chirila.

Anca Petcu a fost salvata de Smiley si continua la "Vocea Romaniei" in echipa acestuia. :)

22:38 Urmeaza Ana Maria Georgescu si Alina Anusca. Ana Maria este cunoscuta publicului din Romania pentru piesa "Ochii tai". Alina canta in backing vocals in trupa lui Smiley. Un duel cu multa miza pentru echipa lui Smiley. Haideti sa vedem ce va iesi!

Smiley a ales pentru ele piesa "Unwritten" a Natashei Bedingfield.

"Ati facut piesa asta sa para calda", a spus Marius Moga.

"Parca n-ati prea cantat impreuna. N-as putea sa iau o decizie: nu sunt un fan al acestei piese", a spus si Tudor Chirila.

"Nu stiu daca a ajuns sa va placa piesa asta, insa ati mimat bine", a glumit Smiley, cel care trebuie sa ia o decizie in aceasta seara. Alina Anusca merge mai departe.

"Caut un om care sa ma inspire si sa ma ajute sa regasesc artistul din mine", a spus Ana Maria Georgescu, care, din pacate, nu merge mai departe la "Vocea Romaniei". "Speram in a doua sansa. Asta a fost ultima mea incercare".

22:25 Alexandra si Anda din echipa lui Marius Moga sunt urmatoarele concurente de la "Vocea Romaniei" care se vor duela pe ringul vocilor. Piesa aleasa de Moga este "Rehab" a lui Amy Winehouse.

"Cred ca nu le place acest duel. Sunt doua voci foarte asemanatoare, insa nu putem avea doua Amy Winehouse la 'Vocea Romaniei'", a spus antrenorul celor doua.

"Moga are de facut o alegere grea", a spus Smiley, care o prefera insa pe Anda, mai "street", decat pe "eleganta" Alexandra.

"Felicitari, Marius! Felicitari, fetelor!", a spus Tudor Chirila, care a spus ca o prefera si el pe Anda.

"Amandoua meritati sa mergeti mai departe. Astept sa se intample o minune, daca nu acum, poate in afara show-ului", a spus si Marius Moga, care a ales-o incele din urma pe Anda Dimitriu. "Alexandra este frumoasa si talentata si tanara si are tot timpul sa ne arate ce poate".

Alexandra Balaceanu nu a fost salvata de niciun antrenor.

22:00 Loredana intra din nou la duel cu doi concurenti. Boti si Valentin Uzun - supranumit Goran Bregovic, dupa prestatia de la auditii - se vor duela pe "Love is blindness" a lui Jack White.

"Au sunat mai bine pe tonurile joase", a spus Tudor Chirila.

"Mi-a atras mai mult atentia Valentin", a spus si Smiley. "Tu faci cumva sa te vada toata lumea, insa Boti poate sa transmita mai bine pe strofe", i-a confirmat si Moga Parerea.

Loredana a marturisit ca este in fata unei foarte grele alegeri."Cel care va pleca acasa va fi invitat sa cante alaturi de mine in spectacolul de la Sala Palatului. Pentru ca si eu sunt o extrovertita voi merge mai departe cu Valentin. Cred ca va putea sa ajunga mai repede la sufletul spectatorilor, pentru ca are un soi de sinceritate", a spus Loredana.

Boti a iesit din pacate din concurs.

21:35 Urmeaza duelul din echipa lui Smiley. Pentru acest duel, Smiley a ales o piesa care poate fi cantata in doua variante: "Tainted Love". Tocmai de aceea, antrenorul a ales si doua voci foarte diferite: Gelu Graur si Cosmin Dragomir.

"El sta in fata visului meu, de a ma intoarce in tara, langa fetita mea. Vreau sa-l dau afara din concurs. Prietenie, prietenie, dar asta e un concurs", a spus Gelu Graur, care lucreaza ca politist in Congo.

"Din punctul meu de vedere v-ati armonizat foarte bine. Sa vedem ce decide Smiley", a spus Chirila.

"Ati cantat cam in acelasi registru. Nu-mi dau seama daca alegerea piesei a scos la iveala diferentele dintre cei doi. Asemanarile, da", a spus si Moga.

"M-ati sedus amandoi", a glumit si Loredana.

Smiley a decis sa mearga mai departe cu.... Gelu Graur. "L-a depasit pe Cosmin prin voita si pofta de cantat", si-a motivat Smiley alegerea.

Nici Cosmin nu a fost, din pacate, salvat.

21:20 Petra Aker si Elena Javelea - sau Angelina Jolie a Chisinaului - se vor duela in echipa lui Tudor Chirila. Piesa aleasa de Tudor pentru cele doua este "I put a spell on you" a lui Nina Simone.

"As merge cu Petra mai departe", a spus Loredana, parere confirmata de Smiley, care spune ca este o alegere dificila, iar "Elena arata ca o doamna distinsa".

"As alege sa ia decizia Tudor", a glumit Moga.

"V-ati urcat cam mult pe piesa, gata sa distrugeti tot. In muzica, la fel ca in teatru, pauzele sunt foarte importante", a spus antrenorul fetelor, Tudor Chirila, care a ales sa mearga mai departe cu Petra Aker.

Angelina Jolie de Chisinau nu a fost salvata de niciun antrenor.

20:57 Marina si Alina, o blonda si o roscata din echipa lui Marius Moga, sunt urmatoarele la duel. Vor interpreta "Thriller" a lui Michael Jackson.

"Ati scos-o la capat", le-a spus Marius Moga la finalul duelului.

"Mi se pare o alegere cel putin ciudata. Ce si-a dorit Marius de la aceasta piesa?", s-a intrebat Tudor Chirila.

"Marina ai suferit la sustinerea ritmului piesei. Alina a fost mai buna", a spus Loredana.

"Mi se pare ca v-a dezavantajat pe amandoua aceasta piesa. Este greu de interpretat, mai ales de o femeie. (...) Nu stiu ce a fost in capul lui Moga. Le-a dezavantajat total", a fost de parere si Smiley.

Marius Moga a mers mai departe cu Alina Dogaru. Marina Vele nu a fost salvata, din pacate, de niciun jurat.

20:35 In prima confruntare din ringul vocilor se vor duela Ilinca Bocila - cea vesnic indragostita de Chirila :)) - si Angela Vescu. Sa vedem pe cine va salva Loredana. Piesa aleasa de Loredana pentru cele doua concurente este "Counting Stars" de la One Republic.

"Mi s-a parut bine aleasa piesa. Insa, per total, mi s-a parut ca Ilinca a fost mai buna in seara aceasta", a fost parerea lui Smiley, in timp ce Tudor a tinut sa-i intoarca imbratisarea de la auditii: "Hai la Chiriluta", i-a spus actorul Ilincai. :))))

"Eu cred ca Ilinca a cantat corect, insa mi se pare ca Angela are ceva special in voce. Imi place cum ataci muzica si cum canti", a spus si Marius Moga.

"Draga mea Angela, eu am un motto in viata: 'Orice-ar fi, nu te opri'. Orice s-ar intampla, nu te opresti pe scena. Puteai sa duci acest cantec pana la capat. Daca nu dai totul, nici publicul nu-ti da totul. Ilinca esti o minune de fata si voi merge mai departe de tine", a spus Loredana.

Angela s-a oprit in timpul cantecului, avand probleme cu gatul. Angela nu a fost salvata de niciun membriu al juriului.

20:30 A inceput "Vocea Romaniei"!!!

Incepand cu etapa confruntarilor aplicatia Fii Antrenor arata in timp real voturile celor peste 140.000 de romani care au descarcat aplicatia. Oricine poate intra in rolul de antrenor si isi poate sustine preferatii descarcand aplicația Fii Antrenor din AppStore si Google Play. Editiile Vocea Romaniei pot fi revazute oricand pe voyo.ro.

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Marius Moga s-a intalnit cu studentii de la cinematografie, fotografie, media si jurnalism de la o universitate privata
Marius Moga s-a intalnit cu studentii de la cinematografie, fotografie, media si jurnalism de la o universitate privata

Marius Moga, unul dintre cei patru antrenori de la Vocea Romaniei, s-a intalnit cu studentii de la cinematografie, fotografie, media si jurnalism de la o universitate privata.

VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, prima editie a duelurilor. Cine sunt concurentii care merg mai departe dupa confruntari
VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, prima editie a duelurilor. Cine sunt concurentii care merg mai departe dupa confruntari

Prima editie a duelurilor de la Vocea Romaniei a luat final. Daca unii concurenti au mai facut un pas catre indeplinirea visului lor, altii, printre lacrimi, au parasit competitia.

VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, ultima editie a auditiilor pe nevazute. Surorile pe care juriul le-a aplaudat in picioare
VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, ultima editie a auditiilor pe nevazute. Surorile pe care juriul le-a aplaudat in picioare

Auditiile pe nevazute s-au terminat. Saptamana viitoare, la "Vocea Romaniei" vor incepe luptele intre voci din aceeasi echipa. Vocea care pierde, insa, poate fi salvata de un alt antrenor. Dramatism, muzica buna si umor, vineri de vineri, numai la Pro TV.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.