Un bărbat cu probleme psihice a intrat în casa lui Taylor Swift, după ce a hărţuit-o


Ultimul update: Joi 07 Martie 2019 21:21
Data publicarii: Joi 07 Martie 2019 21:18
Categorie: Stiri Mondene
Taylor Swift

Roger Alvarado, un bărbat care o hărţuieşte pe cântăreaţa Taylor Swift de mai multe luni, a fost din nou arestat joi, după ce a intrat în locuinţa din New York a vedetei.

 

Autorităţile au emis deja în trecut pe numele lui un ordin judecătoresc care îi interzice să se mai apropie de domiciliul artistei, a anunţat poliţia americană, citată de AFP.

La ora 02:45, bărbatul de 23 de ani, originar din Florida, a fost arestat în locuinţa vedetei, unde a reuşit să pătrundă după ce a spart o fereastră. Cântăreaţa nu se afla în reşedinţa ei în acel moment, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei.

În aprilie anul trecut, Roger Alvarado a reuşit să pătrundă în locuinţa cântăreţei intrând pe fereastră, cu ajutorul unei scări. Nici atunci vedeta nu era la domiciliu.

Bodyguarzii lui Taylor Swift şi forţele de ordine l-au scos din locuinţă şi bărbatul a fost arestat câteva ore mai târziu.

Roger Alvarado a primit apoi un ordin judecătoresc pentru a nu se mai apropia de locuinţa vedetei. Bărbatul a pledat vinovat în decembrie şi a fost condamnat la şase luni de închisoare, pedeapsă a cărei executare nu a început-o încă, fiind obligat să urmeze şi tratament psihiatric.

În februarie 2018, bărbatul a fost reţinut după ce a încercat să dărâme uşa vedetei cu o lopată.

După noua tentativă de violare de domiciliu, comisă joi, el a fost plasat în detenţie sub acuzaţia de intrare prin efracţie şi încălcarea ordinului judecătoresc, a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Într-un interviu publicat miercuri în revista Elle, interpreta cântecelor "Shake it off'' şi ''Blank Space'' a spus că violenţa reprezintă ''cea mai mare temere" a ei, atât la concerte, cât şi în viaţa personală.

"Paginile de internet şi tabloidele s-au considerat îndreptăţite să facă publice toate adresele mele. Atunci când sunt hărţuitori care încearcă să vă intre în casă, vor urma probleme", a spus cântăreaţa. Ea a subliniat că încearcă, cu toate acestea, să-şi ''păstreze încrederea în umanitate''.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO