Avionul în care se afla actorul Jason Momoa a efectuat o aterizare de urgență în SUA


Ultimul update: Joi 07 Martie 2019 09:17
Data publicarii: Joi 07 Martie 2019 09:08
Categorie: Stiri Mondene
jason momoa

Avionul privat în care se afla vedeta ''Aquaman'', Jason Momoa, a efectuat o aterizare de urgenţă pe un aeroport din Statele Unite de teama izbucnirii unui incendiu la motor, informează joi Press Association.

Actorul a împărtăşit ştirea cu fanii săi de pe Instagram explicând că aeronava decolase din Palm Springs, California cu destinaţia Phoenix, Arizona.

La 30 de minute după ce s-a ridicat în aer ''avionul a vrut să pornească un incendiu'', a povestit în glumă Momoa, motiv pentru care a fost luat decizia aterizării de urgenţă.

Actorul a distribuit o înregistrare video în care poate fi văzută pista şi echipajele de pompieri parcate în apropiere. ''Se pare că o să mergem cu maşina'', a glumit Momoa, în vârstă de 39 de ani.

Incendiul s-a dovedit a fi fost o alarmă falsă, potrivit departamentului local de pompieri 3601 din Palm Springs, care a distribuit pe Instagram o fotografie cu Momoa alături de un pompier.

 

Had an Aircraft emergency today. Reported engine fire with @prideofgypsies on board. ARFF Engineer Andy Meza told his crew, “Not on my watch boys...not on my watch”. Turned out to be a false alarm but the ARFF Lads were on the ready. It’s always nice to meet cool people. #aquaman #palmsprings #firefighters #bestjobintheworld #ARFF #visitpalmsprings #local3601 #engine #truck #chiefmiller

A post shared by @ palmsprings_firefighters on

Actorul s-a îmbarcat împreună cu prietenii săi în alt avion cu destinaţia Arizona şi ulterior a distribuit fotografii cu fratele său şi mama sa.

Jason Momoa, cunoscut şi pentru rolul din ''Game Of Thrones'', este căsătorit cu actriţa Lisa Bonet şi au împreună doi copii.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO