Uma Thurman a acceptat sa apara in "Nynphomaniac", filmul cu imagini explicite al lui Lars Von Trier

11-10-2012 23:00


Uma Thurman

Scene cum nu s-au mai vazut pana acum cu una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood vor face inconjurul lumii.

Uma Thurman si-a dat acordul sa apara in una dintre cele mai dificile productii cinematografice, Nynphomaniac, de Lars Von Trier, un regizor care si-a obisnuit fanii prin imaginile si filmele sale menite sa socheze.

Dupa ce a realizat Antichristul sau Melancholia, Lars Von Trier pregateste acum o noua productie ce se anunta a avea un impact similar cu celelalte filme ale sale, iar in acesta, Nynphomaniac, Uma Thurman va fi una dintre prezentele cu adevarat frumoase, scrie Huffington Post.

Alaturi de Uma, in film vor mai aparea si Shia LaBeouf, Stellan Skarsgard, Christian Slater, Jamie Bell si Charlotte Gainsbourg.

Filmul se va orienta asupra istoricului sexual al personajului principal si a atras atentia in momentul in care la Hollywood au aparut zvonuri conform carora scenele de dragoste nu ar fi in niciun fel regizate, ci 100% reale.

Shia LaBeouf a declarat: "Pe scenariu scrie ca tot ce este ilegal va fi blurat, dar totul va fi real. Este un film cu imagini explicite."

Filmul ar urma sa apara anul viitor, iar Uma Thurman ar fi acceptat sa apara, dupa ce varianta Nicole Kidman ar fi cazut, conform sursei citate.

Sursa: huffingtonpost.com

VIDEO PROTVPLUS.RO