Trupa Luna Amara a lansat videoclipul "Doar noi doi". Concert pentru noul album, "Aproape", pe 22 octombrie

17-10-2016 17:36

Luna Amara

In asteptarea noului album Luna Amara, „Aproape”, formatia clujeana a lansat videoclipul „Doar noi doi”! Realizat de catre Dorin Marcu, clipul ascunde o serie de detalii interesante, sub aparenta unei simplitati.

"Este al doilea videoclip la care lucrez cu Luna Amara si, contradictoriu cu Pietre in Alb, am lucrat de trei ori mai putin ca timp, dar a fost de cinci ori mai solicitant din cauza conceptului de one-take. Cred ca cea mai buna fraza pentru a caracteriza conceptul clipului este o vorba foarte draga mie, It ain’t simple being cool, but it’s cool being simple." – spune Dorin Marcu, regizor.

Piesa a fost inregistrata la Luna Recording Studios, inginer de sunet Oliver Vegh, mix si master de Dan Georgescu.

Mai apare, de asemenea, cvartetul Les Nuages (Andrada Codorean – vioara I, Roxana Tuta – vioara II, Bianca Comsa – viola, Adela Moldovan – violoncel), partitura pentru coarde fiind scrisa de Dorin Ghiuta.

Albumul „Aproape” urmeaza a fi lansat pe 22 octombrie prin Universal Music Romania.

Concertul de lansare de la Bucuresti va avea loc pe 22 octombrie la Clubul Taranului, trupa urmand a pleca ulterior intr-un turneu national cu mai multe date.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a trupei Luna Amara si site-ul oficial.

„Terasa interioara (incalzita) a Clubului Taranului din Bucuresti va gazdui o lansare altfel, atat din punct de vedere al scenografiei, cat si al muzicii. Luna Amara continua sa fie aproape de cei care ne urmaresc si vrem sa le oferim, prin acest nou material de 7 piese, o noua calatorie - prin lume, prin ganduri, prin sine.” – spune Mihnea Blidariu.

Luna Amara:

Nick Fagadar – chitara, voce
Mihnea Blidariu – chitara, voce
Serban Ontanu-Craciun – chitara
Sorin Moraru – bass
Razvan Ristea – tobe 

@CristianMatei

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO