1 IUNIE 2014, ZIUA COPILULUI - Targ de produse traditionale in Bucuresti: clovni si expozitie de flori

29-05-2014 15:09


Ziua Copilului

De 1 IUNIE  2014, ZIUA COPILULUI, la Targul organizat de Academia de Stiinte Agricole si Silvice vor fi clovni, concursuri cu premii pentru copii, expozitie de flori, "muzica voioasa si mancare sanatoasa".

ZIUA COPILULUI 2014 - Bucurestenii sunt asteptati sambata, 31 mai, si duminica, 1 IUNIE, in parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice, la concursul de facut gogosi sau la concursul de desenat.

Doi clovni vor uimi copiii de ZIUA COPILULUI, transformand baloane in modelul ales chiar de ei si le vor indeplini dorinta de a fi pictati pe fata.

ZIUA COPILULUI in Bucuresti - Concurs de facut gogosi si desene pentru copii

Sambata, 31 mai 2014, intre orele 10 si 11, cantaretul de muzica populara Gelu Voicu va arbitra un concurs de facut gogosi, disputat intre doua grupe de copii, unii maramureseni iar ceilalti sibieni.

Tot sambata, de la ora 12.00, Don Mariano invita copiii la “Concursul de desen pe teme marine”, unde cei care au varsta intre 6 si 14 ani vor putea desena timp de o ora, tot ce stiu ei mai bine din lumea vietatilor marine.

ZIUA COPILULUI - Premii pentru copii de 1 IUNIE 2014 si targ de produse traditionale

Vor fi oferite 3 premii constand in produse traditionale si multe dulciuri, iar la standul de produse pescaresti toti copiii vor primi gratis dulciuri.

Citeste si: ZIUA COPILULUI 2014. Cele mai bune oferte de pe Valea Prahovei pentru 1 IUNIE

ZIUA COPILULUI in Bucuresti - Cat timp copiii se distreaza, parintii pot gasi in targ produse traditionale romanesti: fructe si legume proaspete de sezon, produse din carne coapte la flacara cu lemn de fag, purcelus umplut si copt la jar, curcan copt la jar, salate de icre de stiuca, zacusca cu peste, peste marinat si afumat, peste la gratar, produse lactate din lapte de vaca, oaie si capra, branza in coaja de brad de la Bran, prajituri, mustar de Tecuci, paine ardeleneasca si olteneasca, miere, pastrama de oaie, branza de burduf si multe, multe soiuri de vin!

Tot sambata si duminca, va fi organizata o expozitie de flori in Targ, unde iubitorii plantelor vor putea admira si cumpara cele mai frumoase flori de sezon si nu numai.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO