ZIUA COPILULUI 2014. Cele mai bune oferte de pe Valea Prahovei pentru 1 IUNIE

30-05-2014 13:44


ZIUA COPILULUI 2014. Weekendul acesta le apartine copiilor. Special de 1 IUNIE, hotelierii de pe Valea Prahovei au taiat din preturi sau ofera gratuit o noapte de cazare pe langa doua platite.

ZIUA COPILULUI 2014. Hotelierii de pe Valea Prahovei au pregatit spectacole de magie, baluri mascate, jocuri si concursuri in care personajele din povestile Disney ii vor distra pe cei mici de 1 IUNIE.

Oferte de ZIUA COPILULUI pe Valea Prahovei

Curtea unei pensiunii din Predeal este un adevarat parc de distractie pentru copii pe 1 IUNIE 2014. Au tot felul de jucarii in aer liber si spatii speciale in caz ca vremea va fi urata de ZIUA COPILULUI.

Citeste si: 1 Iunie 2014, ZIUA COPILULUI - Targ de produse traditionale in Bucuresti: clovni si expozitie de flori

"Avem trambulina, cuib, leagan, tiroliana si trenulet, plus ca avem curtea foarte mare si atunci cand parintii servesc ceva la terasa, copiii se pot juca", a spus Diana Gheorghe, reprezentant al pensiunii.

Un sejur de 1 IUNIE pe Valea Prahovei costa 344 de lei si dureaza trei nopti, dintre care una este gratis, pentru parinti.

ZIUA COPILULUI - Cina festiva si petrecere cu animatori

Copiii nu platesc de ZIUA COPILULUI nimic. Special pentru ei, gazdele au pregatit o cina festiva de ziua lor si o petrecere cu animatori, in timp ce parintii se distreaza la foc de tabara, cu vin fiert si karaoke.

Intr-un hotel de cinci stele din Sinaia, fiecare dintre parinti plateste 420 de lei pentru un sejur de doua nopti, de ZIUA COPILULUI. Si aici, copiii au gratuitate.

Ofertele de 1 IUNIE, dedicate in special copiilor mai mici de 6 ani

Atentie insa: oferta de 1 IUNIE se adreseaza in primul rand copiilor care nu au implinit sase ani. Clientii cu varste intre sase si 18 ani platesc o treime din sejur.

Majoritatea hotelurilor de pe Valea Prahovei au deja ocupate pentru acest weekend mai bine de jumatate dintre camere.

VIDEO PROTVPLUS.RO