Surprize pe ritmul muzicii la "Vocea Romaniei". Bobita si Dorel din "Las Fierbinti" au facut spectacol pe scena

Ultima actualizare: 06-10-2015 07:02

Surprizele au venit vineri seara pe ritmul muzicii la Vocea Romaniei. Printre concurenti, antrenorii l-au descoperit cu uimire pe actorul care-l interpreteaza pe Dorel, din "Las Fierbinti".

Si cum a venit insotit de colegii lui din serial, nu este de mirare ca toata lumea a inceput sa rada. Aproape 2 milioane si jumatate de romani erau cu ochii pe "Vocea Romaniei" in minutul de aur, de la 21:53, iar PRO TV a fost si aseara lider absolut de audienta.

Surpriza serii a fost Mihai Rait Dragomir. Loredana, Smiley si Marius Moga au fost cuceriti de vocea actorului din serialul Las Fierbinti. Si mare le-a fost uimirea cand au descoperit cine se afla in spatele ei.

Mihai Rait a venit insotit de colegii sai din serial. Bobonete a tinut sa-si arate si el talentul.

In cele din urma, interpretul lui Dorel a ales-o pe Loredana.

Sabrina Stroe a interpretat melodia Billie Jean intr-o maniera inedita. Sabrina l-a ales ca pe Tudor Chirila. Cu el se va antrena si Armand Murzea.

Tudor a castigat batalia cu ceilalati antrenori si in cazul Florentinei Ciuna.

Chiar daca a uitat niste versuri, Bogdan Vladau, care a cantat din spatele cortinei, i-a convins pe Loredana si Moga sa se intoarca. Bogdan a ales-o pe Loredana.

In echipa lui Moga au ajuns Madalina Rusu, dar si Andrei Vitan, pe care toti antrenorii l-au vrut in echipa lor inca de la primele note cantate.

Smiley a luat-o in echipa lui pe Andreea Vatavu.

PRO TV a fost lider absolut de audienta. La nivelul publicului comercial, PRO TV a obtinut un rating si o cota de piata aproape duble fata de urmatorul post clasat.

Emisiunea de vineri seara poate fi vizionata integral pe voyo.ro. Spectacolul continua vinerea viitoare, de la 20.30, la PRO TV.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO