SoundArt Festival 2019. Nume noi: Lesoir, Gorilla Pulp, Mihai Barbu Project și Zammorian


Ultimul update: Marti 29 Ianuarie 2019 16:37
Data publicarii: Marti 29 Ianuarie 2019 16:03
Categorie: Stiri Mondene
SoundArt Festival 2019

Un nou set de confirmări a fost anunțat pentru cea de-a 3-a ediție SoundArt Festival din Quantic Club.

Astfel, trupele Lesoir, Gorilla Pulp, Mihai Barbu Project și Zammorian se alătură celor de la Riverside, Planet of Zeus, Sunnata, Weedpecker, Perihelion, Viper Soup Complex și Purple Caravan.

Lesoir - artrock, Olanda

Lesoir îi însoțesc pe Riverside pe parcursul turneului european din 2019. Trupa s-a înființat în 2010, iar stilul abordat este dificil de definit din cauza compozițiilor complexe ca structură și a disonanțelor ritmice care presară muzica Lesoir. Dacă progresivul poate fi găsit la bază, Lesoir nu se sfiesc nici de la pasaje de jazz sau chiar math-rock.

Cel mai recent album, "Latitude," a fost lansat în 2017. Lesoir se consideră influențați de Anathema, Porcupine Tree, Steven Wilson și The Gathering.

Gorilla Pulp - blues, stoner rock, Italia

Gorilla Pulp este o trupa italiană care canalizează influențele lor blues, psychedelic, stoner rock și heavy metal din anii '70 într-un mod unic. Înființată în 2014 de Maurice Flee (vox / chitară) și Choris (bas), formația a fost completată de Vernati (chitare) și Bulldozer (tobe). În 15 decembrie 2014, primul EP a fost lansat de Mother Fuzzer Records din Dublin. "Peyote Queen", albumul de debut a văzut lumina zilei în 2016 prin intermediul Retro Vox Records.

Trupa a apărut mai târziu cu piesă "Witchcraft" pe o compilație alături de legende ale stilului precum Pentagram, Saint Vitus, Hawkwind șamd. Cel mai recent material al trupei se numește "Heavy Lips", lansat în 2017.

Zammorian - post-psychedelic/progressive post-rock, România

Zammorian sunt un colectiv de artiști și designeri români care se manifestă prin muzică, elemente vizuale și povești. Stilul muzical este instrumental, cinematic cu influențe din zona prog și electronic. Sub materialul compus se ascunde o mitologie bazată de povestiri și arcuri narative. Povestea completă va fi lansată ca un roman.

Zammorian au apariții live impresionate în care folosesc elemente vizuale abstracte create de Awkwarizmi, artistul VJ al grupului. The Theory of Absence — Parts I & II este numele materialului de debut. Acesta va fi lansat în 2019 ca dublu album.

Mihai Barbu Project - progressive/ambient metal, România

Trupa a luat naștere din inițiativa lui Mihai Barbu în toamna anului 2017. Această și-a creat propriul stil muzical prin îmbinarea elementelor de progressive și ambient metal, reușind astfel să aibă un sunet modern și complex. MBP a lansat pe platformele de streaming, albumul de debut, intitulat "A Lifetime Consequence", ce conține un material muzical cu o durata de peste 80 de minute.

Piesele atacă conflictul interior al artistului și pacea regăsită odată cu finele compoziției.

Informații despre abonamente și bilete

Abonamentele pot fi achiziționate la prețul de 150 de lei.

Bilete SoundArt Festival 2019 ziua I - 35 de lei - trupe confirmate: Perihelion, Gorilla Pulp, Purple Caravan, Zammorian

Bilete SoundArt Festival 2019 ziua II - 55 de lei - trupe confirmate: Planet of Zeus, Sunnata, Weedpecker

Bilete SoundArt Festival 2019 ziua III - 70 de lei - trupe confirmate: Riverside, Lesoir, Viper Soup Complex, Mihai Barbu Project

Începând cu prima zi a festivalului, abonamentele și bilete pot fi achiziționate din Quantic la următoarele prețuri: abonament - 175 lei, bilet ziua I – 45 lei, bilet ziua II -75 lei, bilet ziua III – 90 lei.

Primele trei zile ale festivalului vor fi completate de concerte susținute de numeroase și importante trupe aparținând sferelor rock stoner și progressive ale Europei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara. 

Mai multe detalii găsiți și pe pagina evenimentului de pe Facebook.

@CristianMatei

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16
Daniela Gyorfi, despre operațiile estetice

"Această medicină este o chirurgie și are niște consecințe pozitive, dar poate avea riscuri și complicații"


18:44
Amna a lansat un nou single "Cumpăr timp"

Amna: "Timpul pierdut nu se mai reucperează niciodată"


04:55
Reacția Iuliei Albu după ce s-a scris că a fost terorizată și umilită de iubit

19:43
Oana Lis, prima terapie în calitate de psiholog. Radu Ciucă și Daniel Nicolăină, primii ei pacienți

05:31
Rețeta Chef Hadad, "Porumbel clasic în stil Maroc"

15:26
Chef Hadad izbucnește în lacrimi pentru că Jeremy părăsește competiția

08:17
Primul finalist la Masterchef care se salvează este Ionuț. A reușit să prepare cel mai gustos desert care a fost pe placul juraților

08:31
Roata norocului i-a luat pe concurenți prin surprindere. Ingredientul la care se oprește roata va trebui să devină vedeta farfuriei

04:30