"Simbolul Pierdut", noul roman al lui Dan Brown, un succes rasunator!


Ultimul update: Joi 18 Octombrie 2012 12:11
Data publicarii: Sambata 05 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Intr-o conferinta de presa de la New York, "regele thriller-ului de fictiune" a vorbit despre noul sau roman, "Simbolul Pierdut", o incursiune in lumea plina de mistere a masoneriei.


In primele doua luni de la lansare, "Simbolul Pierdut" s-a vandut in 5 milioane de exemplare si a stabilit si cateva recorduri impresionante. Cartea a fost tiparita in cel mai mare prim tiraj din istoria editurii si i-a cucerit pe cititori in ritm frenetic: 1 milion de copii s-au vandut numai in primele 24 de ore.

"Ingeri si Demoni" s-a concentrat asupra dimensiunii conspirative a masoneriei. Orice organizatie care isi tine secrete activitatile este inconjurata de mister, oamenii creeaza povesti si apar abuzuri de putere. In "Simbolul Pierdut", am ales sa prezint mai degraba filosofia lor", spune Brown.

De aceasta data, cititorii sunt invitati intr-un periplu in secretele masoneriei, chiar in capitala Statelor Unite. Washingtonul este locul unde si-au gasit refugiu dupa secole de persecutii si intoleranta societatile secrete din Europa si Orient, sustine autorul.

"Simbolul Pierdut" este continuarea mult asteptata a "Codului lui Da Vinci".

"Simbolul Pierdut" apare luna viitoare in librariile din Romania. Scriitorul are si un mesaj pentru fanii din tara noastra: "Va multumesc pentru ca sunteti fanii cartilor mele si sper sa va vizitez minunata tara foarte curand!"

Tags: dan brown,

VIDEO PROTVPLUS.RO