Show senzational facut de Beyonce la gala premiilor BET. Omagiile emotionante aduse lui Prince

Ultima actualizare: 30-06-2016 08:00

Cei mai cunoscuti artisti de culoare au fost raspatiti cu premii la Gala BET- Black Entertainment Television.

Seara a fost presarata cu numeroase omagii aduse inegalabilului Prince, ale carui hituri au fost interpretate de artisti precum Stevie Wonder si Jennifer Hudson. Spectacolul a fost deschis cu un recital electrizant al spectaculoasei Beyonce, care a fost de altfel si marea castigatoare a serii.

Scena s-a transformat intr-un lac plin cu apa pentru Beyonce, care si-a interpretat noul cantec, Freedom, o melodie cu un mesaj social, alaturi de rapperul Kendrick Lamar. Cum a coborat de pe scena, Beyonce a plecat spre Europa, a doua parte a turneului ei mondial, asa ca trofeul suprem al serii- pentru cel mai bun videoclip- "Formation", a fost ridicat de mama ei, Tina.

Tina Knowles: "Fata mea cea frumoasa este in avion, a trebuit sa fuga de pe scena si sa ajunga la avion, pentru concertul de la Londra"

Nota politica imprimata de Beyonce a continuat pe tot parcursul serii, cu discursuri precum cel al actorului Samuel L Jackson, castigator al unui premiu pentru intreaga sa cariera.

Samuel L Jackson, actor: "Mergeti la vot si mai luati 8 oameni care sa voteze. Putem sa reparam situatia asta... Nu va lasati pacaliti, precum britanicii!"

Intreg show-ul, botezat "Omagiu pentru Prince" a fost presarat cu hiturile genialului artist. Artistii care le-au interpretat au incercat sa reproduca stilul inconfundabil si pasiunea care ii transformau aparitiile pe scena in reprezentatii de neuitat. Janelle Monae, careia Prince i-a fost mentor, a avut, probabil, cel mai reusit recital al serii.

Atentia pentru detalii a fost impresionanta: cativa dintre artisti au purtat pantaloni decupati in spate, aidoma celor cu care Prince a scandalizat audienta la premiile MTV din 1991.

Unul dintre cele mai emotionante momente a fost acela cand Jennifer Hudson si Stevie Wonder au interpretat Purple Rain.

Finalul a fost pe masura pe scena au aparut Sheila E, una dintre muzele si colaboratoarele celebre ale lui Prince, si fosta lui sotie, Mayte Garcia.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO