Rapperul 50 Cent, arestat pe insula Saint Kitts, in timpul unui concert. Ce a facut artistul pe scena

Ultima actualizare: 30-06-2016 08:00
50 cent

Rapperul american 50 Cent a fost arestat pe insula Saint Kitts, deoarece a injurat in timpul unui concert sustinut pe acea insula din Marea Caraibilor, unde folosirea cuvintelor injurioase si a celor obscene este interzisa in spatiul public.

Artistul american, al carui nume real este Curtis Jackson, in varsta de 40 de ani, a fost arestat de politia locala dupa ce a folosit cuvinte obscene in public, in timpul unui show pe insula Saint Kitts, sambata seara, precizeaza TMZ.com, conform news.ro.

Potrivit aceluiasi site, rapperul a fost avertizat sa nu foloseasca termeni injuriosi, dar, asa cum demonstreaza o inregistrare video din acel concert, cantaretul nu a respectat recomandarile organizatorilor.

Amanda Ruisi, agentul de presa al rapperului, a explicat intr-o declaratie pentru revista People ca rapperul nu planuise sa sustina un concert in acea seara.

”Curtis Jackson a fost angajat doar pentru a prezenta show-ul, dar, cand a ajuns acolo, organizatorii festivalului l-au rugat sa cante. El le-a facut o favoare si a cantat folosind un DJ care era prezent acolo. Din pacate, organizatorii nu aveau la dispozitie versiuni «curate» ale cantecelor sale, asadar, anumite cuvinte injurioase au fost utilizate in timpul evolutiei sale. Show-ul a fost un mare succes, iar el se va asigura ca la viitoarele calatorii in St. Kitts va lasa cuvintele obsecene in Statele Unite”, a precizat agentul de presa al rapperului american.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO