Shia LaBeouf si Evan Rachel Wood filmeaza la Studiourile Media Pro. Cand va aparea filmul

Ultima actualizare: 26-08-2012 04:45
Shia LaBeouf

Dupa Mykey Rourke si Demi Moore, alte staruri de la Hollywood au ajuns la Bucuresti. Vorbim despre actorul din Transformers, Shia LaBeouf sau Melisa Leo, castigatoarea unui premiu Oscar.

Ei filmeaza la Studiourile Media Pro o drama romantica plina de culoare si suspans. Dar au avut timp sa ne viziteza si tara. Au fost incantati de oamenii primitori si de frumusetea locurilor.

Shia LaBeouf, starul din Transformers, Vincent D'Onofrio, anchetatorul cu instincte remarcabile din serialul Lege si ordine, Evan Rachel Wood sau Melissa Leo, actrita castigatoare a unui premiu Oscar in 2011. Sunt doar cateva dintre starurile de la Hoolywood aflate la Studiourile Media Pro pentru filmul The Necessary Death of Charlie Countryman.

Este o drama care aduce in prim plan povestea de dragoste dintre un american fermecator dar naiv si o unguroaica ''revendicata'' de un mafiot recunoscut pentru cruzimea sa.

Este probabil cea mai mare concentrare de vedete in Capitala noastra dupa cea din 2008, care i-a adus in oras pe Demi Moore, Woody Harrelson si Josh Hartnett.

Si desi au avut un program extrem de incarcat, actorii si-au facut timp sa ne viziteze tara. Melissa Leo, de exemplu, a ajuns pana in Transilvania. Peisajele tarii noastre, bucatele, dar si ospitalitatea cu care a fost intampinata au fermecat-o.

La fel de incantat se declara si Vincent D'onofrio, aflat pentru a doua oara in Bucuresti, dupa vizita de acum zece ani.

Filmul va fi gata anul viitor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO