Sex sau nu de la prima intalnire? Afla sfaturile specialistilor!

Ultima actualizare: 30-04-2012 14:14
sex

Prima intalnire este intotdeauna si cea mai importanta! Iar pentru o "intrevedere" reusita, sfaturile nu vor fi niciodata prea multe.

Exista cateva aspectele de care ar trebui sa tii cont atunci cand te intalnesti cu cineva nou.

1. Fii realista!

E bine sa nu iti lipseasca entuziasmul inainte de o prima intalnire, dar cel mai bine e sa ramai realista. Oricat ar suna de pesimist, daca asteptarile nu iti sunt foarte ridicate, ai mai multe sanse sa te simti bine la intalnire.

2. Evita localurile pline de provocari

O seara petrecuta intr-un club unde stii sigur ca vin numai frumuseti nu e o idee buna. S-ar putea sa fie cu ochii in alta directie si nu la tine. Incearca o iesire intr-un loc mai linistit, asa va si cunoasteti mai bine.

3. Poarta lenjerie sexy

Chiar daca nu iti vei da jos hainele, o lenjerie sexy iti va da incredere in tine, iar acest aspect nu e de neglijat la prima intalnire.Si daca totusi veti ajunge sa va aratati lenjeria intima unul altuia, nu vrei sa fii luata drept Bridget Jones.


4. Vorbeste cu un prieten inainte de intalnire

Daca ai emotii inainte de intalnire, nu ezita sa suni pe cineva, un prieten sau chiar pe mama ta, pentru cateva cuvinte de incurajare, de genul "Ar fi nebun sa nu te adore!". Chiar daca stii ca le spune pentru ca este mama ta sau prietena cea mai buna, tot te vei simti mai bine.

5. Nu exagera cu bautura de la prima intalnire

Un pahar de vin e suficient. Daca te intinzi mai mult cu bautura s-ar putea sa-l sperii si adio a doua intalnire.

6. Arata-te interesata de ceea ce povesteste

Barbatilor le place sa fie ascultati, mai ales atunci cand vorbesc despre un subiect care-i pasioneaza. Pune-i intrebari si mentine in permanenta contactul vizual.

7. Nu-ti transforma intalnirile in sedinte de terapie

Incearca sa si asculti, nu doar sa vorbesti. Iar cand o faci, uita de pisica bolnava sau de seful pe care nu-l suporti. Nici un barbat nu-si doreste asa ceva la prima intalnire.

 8. Nu vorbi despre sex

Baca nu planuiesti sa faceti sex chiar din prima seara, e bine sa lasi ceva si imaginatiei de facut. In plus, e bine sa existe un subiect nou si pentru o alta intalnire.

9. Sub nici o forma nu incepe o discutie despre fostul

In momentul in care la o prima intalnire incepi sa-i vorbesti despre fostul, mesajul pe care il transmiti este acela ca nu l-ai uitat. Cu siguranta nu va mai exista o a doua invitatie in oras.

 

10. Nu-l lasa sa te duca intr-o a doua locatie daca nu-l placi

Femeile sunt, de multe ori, prea politicoase pentru a refuza sa-si continue seara cu un barbat pe care nu il plac. Pentru binele vostru, al fiecaruia dintre voi, fiti deschisi. Cu cat trece mai mult timp, exista posibilitatea ca celalalt sa interpreteze gresit faptul ca inca ii sunteti alaturi.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO