Indila a venit pentru prima data in Romania. Cum a fost primita cantareata cunoscuta pentru piesa de succes Derniere Danse

Ultima actualizare: 11-12-2014 07:15

Indila, cantareata cunoscuta in toata lumea dupa succesul rasunator al piesei "Derniere Danse", a sustinut doua concerte in Bucuresti.

Sala Polivalenta a fost plina de fani care au aplaudat-o pe artista pentru simplitatea si caldura ei. Vocea ei senzationala a reusit sa ridice publicul in picioare.

"Derniere danse", melodia care a cucerit topurile din intreaga lume, a deschis concertul Indilei. Este primul single de pe albumul sau de debut "Mini World" si a fost saptamani la rand numarul unu in clasamentele mai multor tari. Si piese precum "Run Run" ori "S.O.S" au adunat zeci de milioane de vizualizari pe internet.

Cu un aer timid, Indila a recunoscut ca engleza nu este punctul ei forte si le-a vorbit oamenilor din sala in franceza.

Insa chiar franceza a facut-o pe ea atat de indragita, dovada ca majoritatea pieselor ei sunt in aceasta limba.

Nu e de mirare ca s-au organizat doua concerte, in aceeasi zi, la interval de numai trei ore. Oamenii au venit si cu o jumatate de ora inainte, pentru a fi siguri ca vor putea sa-si urmareasca favorita.

Acesta a fost primul concert al artistei in Romania, iar la final parerile au fost impartite. In vreme ce unii spectatori au sustinut ca se asteptau la mai mult, altii s-au bucurat de prestatia vocala impecabila a Indilei si i-au admirat simplitatea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO